ДИВЉАО МЕРЦЕДЕСОМ ПО АУТО-ПУТУ: Возили скоро 250 км на час, налетели на пресретаче, па добили казну због насилничке вожње

Новости онлајн

28. 12. 2020. у 15:34

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, на ауто-путу Београд–Шид, у близини Сремске Митровице, приликом контроле саобраћаја такозваним „пресретачима“ зауставили су два возача аутомобила због насилничке вожње.

ДИВЉАО МЕРЦЕДЕСОМ ПО АУТО-ПУТУ: Возили скоро 250 км на час, налетели на пресретаче, па добили казну због насилничке вожње

Фото: Н. Кочовић

Полицијски службеници поднели су прекршајне пријаве због насилничке вожње против четредесетједногодишњег возача аутомобила „мерцедес“, који је на ауто-путу, где је брзина кретања ограничена на 130 километара на час, управљао возилом брзином од 246,9 километара на час.

Такође, истог дана полиција је поднела прекршајну пријаву и против четрдесетједногодишњег возача аутомобила „БМВ“, који је управљао возилом брзином од 236,8 километара на час, на ауто-путу, где је брзина кретања ограничена на 130 километара на час.

Прекршајни суд је учиниоце прекршаја осудио на новчане казне од по 140.000 динара, као и по девет месеци забране управљања моторним возилом.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)