ПРОНАЂЕН ЈОШ ЈЕДАН НОЖ: Милан и Немања се загрлили, а затим почели да један другог боду ножевима?

Ј. Ћосин

27. 12. 2020. у 13:26

ПОЛИЦИЈА у Нишу пронашла је јутрос још један нож који је коришћен у јучерашњем крвавом обрачуну у селу Заплањска Топоница код Гаџиног Хана, сазнаје наш портал.

ПРОНАЂЕН ЈОШ ЈЕДАН НОЖ: Милан и Немања се загрлили, а затим почели да један другог боду ножевима?

Фото: Фејсбук

Нож ће бити подвргнут форензичкој обради, како би се утврдио да ли га је користио Немања A. (18), који је убијен,  или његов вршњак Милан Т., тешко рањен у овом сукобу. 

Током јучерашњег увиђаја, на месту обрачуна пронађен је само један нож па се претпостављало да су се младићи изболи отимајући се око њега. Међутим, оперативним радом је установљено да су оба учесника у тучи, имала код себе оружје.

- С обзиром на сазнања да је Немања имао код себе нож, али да је и Милан кога је Немањина девојка позвала да изађе из куће, са собом такође понео исто оружје, почела је потрага за њим, па је јутрос оружје пронађено. Налаз овог оружја потврђује наводе сведокиње да су се Немања и Милан загрлили, а затим почели да један другог боду ножевима – наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

Конкретан повод сукоба још није утврђен, али се поуздано зна да су се односи двојице младића последњих дана рапидно погоршавали, што је најпре довело до туче, а затим и до разрачунавања ножевима.

Немањин отац, Богосав посведочио је да је младић претучен у суботу око поноћи, због чега га је одвео код лекара.

- Сачекали су га око 150 метара од куће и претукли, Немања је имао хематом на глави. Одвезао сам га код лекара у Ниш, речено ми је да му је добро. Кад смо се вратили кући, није хтео да спава, он и његова девојка су попили кафу а онда су отишли да се прошетају. Нека жена је у зору телефонирала мој супрузи и казала јој да одмах дође до продавнице, отрчао сам тамо и затекао Немању у једном дворишту. Био је сав крвав, повезао сам га код лекара, али је искрварио – рекао је ожалошћени отац. 

- Милан се и даље налази у нишкој болници, где је хитно оперисан. Како је саопштено из ове здравствене установе, успешно је санирана убодна рана левог плућног крила, повреда на врату као и све остале површинске повреде и посекотине, витално је стабилан али и даље непосредно животно угрожен због чега је прикључен на респиратор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)