ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ УБИЛА, ПА ЗАПАЛИЛА СТАРИЦУ: Почело суђење Јелени Шпаговић оптуженој за смрт Мајде Гаровић

С. Ј. М.

26. 12. 2020. у 06:47

ЈЕЛЕНА Шпаговић признала је јуче у Вишем суду у Београду да је убила пензионерку Мајду Гаровић у јуну прошле године.

ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ УБИЛА, ПА ЗАПАЛИЛА СТАРИЦУ: Почело суђење Јелени Шпаговић оптуженој за смрт Мајде Гаровић

Фото приватна архива

На главном претресу она је изнела одбрану, а како смо сазнали оспоравала је делове оптужнице о начину на који је то урадила. Њена одбрана била је усмерена на то да није реч о тешком убиству на свиреп и окрутан начин, за шта се терети, већ да је реч о "обичном" убиству.

Разлика између ова два кривична дела је у висини казне, јер за убиство се може изрећи казна од 5 до 15 година затвора, док је за тешко убиство распон казне од десет година до доживотне робије.

Према нашим информацијама, оптужена је јуче тражила да се са суђења искључи јавност, јер извештавање штети њеној породици, али судија Зоран Ђорђевић то није прихватио. Међутим, ниједном новинару због короне није дозволио да уђе у судницу и присуствује претресу, па је изгледало као да је услишио захтев оптужене.

Како смо сазнали, Јелена Шпаговић је негирала и да је старицу у Земуну убила из користољубља, иако није спорила да је имала дуг према њој од 2.500 евра.

Овај злочин откривен је када је 20. јуна 2019. године у контејнеру у Крчедину пронађен спаљен труп жене, која је касније идентификована као Мајда Гаровић, чији је нестанак пријављен неколико дана раније. Истрагом је откривено да иза убиства стоји њена комшиница Јелена Шпаговић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге