МЛАДИЋ (19) КРВНИЧКИ ПРЕТУЧЕН У ЗЕМУНУ: Лекари Клиничког центра му се боре за живот

Novosti online

23. 12. 2020. у 20:44

МАРКО Н. (19) из Земуна претучен је у ноћи између уторка и среде парку у Улици Благоја Јововића у тој београдској општини и због тешких задобијених повреда збринут је на одељење интензивне неге КЦС у тешком стању.

МЛАДИЋ (19) КРВНИЧКИ ПРЕТУЧЕН У ЗЕМУНУ: Лекари Клиничког центра му се боре за живот

Фото: Depositphotos

Ко је и због чега претукао Марка, није познато ни његовим најближима али према првим информацијама, реч о крвницима који су несрећног младића тукли и шутирали у главу док му нису нанели озбиљне повреде.

- Марко је у болници, у Клиничком центру и у тешком је стању. Ћерка је само дошла и рекла ми шта се догодило, да су са аутомобилима дошли и да су га пресрели ту међу зградама. Зашто су га тукли, да ли се некоме замерио, стварно не могу да вам кажем јер ни сама не знам. Не могу да верујем да шта се догодило - рекла је бака несретног младића.

Како каже, Марко раније није имао сличних проблема, а ово је први пут да се њихова породица суочава са оваким страхотама.

- Само се надамо да ће све бити у реду - казала је.

Марка Н. је претукло више непознатих особа коју су кобне ноћи око 1 сат иза поноћи дошли у парк између зграда и насрнули на њега. Лекари Хитне помоћи су га са нагњечењем лобање превезли у Ургентни центар Србије.

- Младић је збринут на одељење интензивне неге и у тешком је стању - последње су информације из Ургентног центра Србије.

Комшије из овог краја потврдиле су да се у парковима и пролазима између зграда неретко скупљају "сумњиве особе", а да су неке од њих повезане и са навијачким групама. 

На основу незваничних информација, полиција још није идентификовала особе које су насрнуле на Марка, а полицијске екипе на терену разговарају са особама које би могле да имају више информација и узимају се снимци са сигурносних камера околних зграда.

За сада није познато ни колико особа је тукло Марка.

(бЛИЦ.РС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)