ВРЕЂАЛА ЖЕНУ И ЛОМИЛА БРИСАЧЕ НА КОЛИМА: Новосађанка (41) кажњена због инцидента на улици

Љ.П.

22. 12. 2020. у 09:07

ЖЕНА Т.Ч. (41) из Петроварадина кажњена је новчано у Прекршајном суду у Новом Саду и мора да плати глобу од 30.000 динара због инцидента који се догодио у недељу у Новом Саду.

ВРЕЂАЛА ЖЕНУ И ЛОМИЛА БРИСАЧЕ НА КОЛИМА: Новосађанка (41) кажњена због инцидента на улици

ФОТО: Д. Новковић

Њој је полиција је написала прекршајну пријаву због два прекршаја, непристојног, безобзирног и дрског понашања.


Судији за прекршаје је приведена након задржавања  у просторијама полиције јер јој је приликом алкотестирања утврђено да има чак 1,41 промил алкохола у организму.

Ова житељка Петроварадина је, у недељу око 16 часова  на углу Булевара Михајла Пупина и Улице Соње Маринковић у Новом Саду, пришла једној жени на паркингу и обрушила се на њу псовкама и увредама. Пришла аутомобилу „ситроен“  и најпре  је ишчупала задњи брисач, а затим је искривила један брисач на предњем, ветробранском стаклу.

Ту се, међутим, није зауставила, љутито је покушала да ишчупа и ретровизор, а уз то је, како сазнајемо, пљувала по колима, док је власници аутомобила, зачуђеној оваквим, и ничим изазваним понашањем,  разјарена Т.Ч. упућивала увредљиве речи и псовке.

Узнемирена овом ситуацијом, жена је позвала полиција која је   реаговала и привела Т.Ч.  О овом инциденту на улици је обавештено и надлежно тужилаштво, које је, како сзнајемо случај оквалификовало као оштећење и уништење туђе ствари што се гони по приватној тужби.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)