СУШИО СЕ КАО БИЉКА БЕЗ ЊЕ! Отац Саше који је убио супругу па себе отворио душу - све су имали, али ето... (ФОТО/ВИДЕО)

Ј. Ћосин

15. 12. 2020. у 20:13

ВЕЛИКА трагедија потресла је вечерас Алексинац, где је Саша П. (51) убио супругу Милену (44) са четири хица из пиштоља, а потом пресудио себи.

СУШИО СЕ КАО БИЉКА БЕЗ ЊЕ! Отац Саше који је убио супругу па себе отворио душу - све су имали, али ето... (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћосин

Како сазнаје репортер "Новости" Саша је подлегао повредама у болници,  а насрећна жена на лицу места.

Према првим информацијама, Саша и Милена су се развели пре месец дана, после чега је она дошла да живи у град.

Отац покојног Дамјан П. скрхкан вешћу каже да су његов син и снајка живели у слози више од 20 година и да су се тек пре пола године посвађали,а недавно и развели. 

Отац Саше, Дамјан П./Фото: Ј. Ћосин

 

- Није могао да преболи њен одлазак. Сушио се као биљка без ње. Све су имали, обоје су радили, имају две ћерке, једна се удала скоро и добила дете. Али ето, жена је решила да га напусти и да оде да живи у град. Рекла је да више не може да брине о свима нама. Развели су се 3. септембра. он је патио и није могао да преболи. Молио сам га само да не диже руку на себе, ни на њу и ето то се десило - каже отац.

Први комшија и даљи рођак Драган Илић каже да је Сашу и његову породицу познавао целог живота, да су заједно ишли у лов и да је Саша био човек за пример, али га је развод дотукао.

комшија Драган Илић/Фото: Ј. Ћосин

- Кад нису имали ништа и били сиромашни, били су складни, као једно. Он се запослио у фабрици за израду цеви, па је имао незгоду на послу, остао је без дела руке и отишао у инвалидску пензију, онда се запослила и Милена, његова супруга. Она је радила у Грамеру. Имали су довољно пара али то им више није било довољно за срећу. Она је отишла. Он је сумњао да је нашла неког - каже комшија Драган Илић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)