СЕДАМ ГОДИНА ЗА ОБЉУБУ ДЕВОЈЧИЦЕ: Пресуда Зајечарцу М. С. (65) због сексуалног искоришћавања заостале малолетнице

В. Ђ.

07. 12. 2020. у 21:32

КРИВИЧНО веће Вишег суда у Зајечару осудило је првостепеном пресудом на седам година затвора М. С. (65), који је, како је утврђено, августа прошле године, у шумарку надомак градског купалишта, приморао М. Р., девојчицу заосталу у развоју, која је тада имала осам година, да га два пута орално задовољи.

СЕДАМ ГОДИНА ЗА ОБЉУБУ ДЕВОЈЧИЦЕ: Пресуда Зајечарцу М. С. (65) због сексуалног искоришћавања заостале малолетнице

Градско купалиште у Зајечару

Како је установљено пресудом, за коју је Више јавно тужилаштво у Зајечару најавило жалбу Апелационом суду, М. С. је девојчицу, која је на градску плажу долазила сама, без купаћег костима, већ само у доњем вешу, наводно, учио да плива. Уместо тога, он је испод воде додиривао дете по интимним деловима тела. Након тога, куповао би јој сладолед или сендвич и водио у оближњи шумарак, где га је, како је девојчица испричала истражним органима, два пута орално задовољила. Током поступка,

М. С. је све оптужбе негирао, бранећи се да је девојчица "све измислила".

Истовремено, и Основно Тужилаштво у Зајечару покренуло је поступак против родитеља М. Р. због занемаривања. Дете је смештено у хранитељску породицу.

Зајечарском Центру за социјални рад и раније је била поднета пријава због занемаривања М. Р., али је тада, изненадном контролом, утврђено да такве тврдње нису биле поткрепљене доказима.

Малолетница је, уз то, током истраге, надлежнима казала да М. С. није био једини који јој је радио сличне ствари. Међутим, други починиоци нису откривени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)