ЛЕКАР ПОКУШАВАО ДА РЕАНИМИРА ДЕЧАКА: Отац и брат пронашли беживотно тело младог тенисера у купатилу - не наслућује се разлог трагедије

Р. Шегрт

06. 12. 2020. у 11:10

ДЕЧАК М. Т. (14) из Мокрина код Кикинде преминуо је синоћ у породичној кући под још неразјашњеним околностима.

ЛЕКАР ПОКУШАВАО ДА РЕАНИМИРА ДЕЧАКА: Отац и брат пронашли беживотно тело младог тенисера у купатилу - не наслућује се разлог трагедије

Фото: Р. Шегрт

Отац и брат пронашли су га без свести у купатилу и одмах позвали Хитну службу која је брзо стигла, али лекар реанимацијом, нажалост, није успео да га поврати у живот.

То је “Новостима” потврђено и у кикиндској Полицијској управи, а нико у Мокрину, засад, не може ни да наслути шта би могао да буде узрок трагедије. Само се нагађа да би узрок смрти дечака, можда, могло да буде гушење гасом, а можда је узрок струјни удар или нешто треће. 

- Од Хитне службе синоћ смо обавештени да су из Мокрина добили позив да укажу помоћ једном дечаку. Покушали су реанимацију, али нису успели. Позив су добили од породице дечака. Увиђај на лицу места обавила је полиција уз присуство тужиоца из Вишег јавног тужилаштва у Зрењанину. Засад није познао шта би могао да буде узрок смрти дечака. Нема елемената кривичног дела, односно ништа не указује на насилну смрт. Да би се утврдило како је дечак изгубио свест и шта је проузроковало смрт, тело дечака послато је на обдукцију у Центар за судску медицину у Нови Сад – речекао је за “Новости” извор из кикиндске полиције.

Дечак М. Т. је ученик осмог рзареда мокринске ОШ “Васа Стајић”. Тренирао је тенис, био је члан Тениског клуба “Мокрин”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)