ПРВИ СНИМЦИ ИЗ ШКОЛЕ У КОЈОЈ СУ МЛАДИЋИ ТУКЛИ УЧЕНИКА: Током одмора ишамарали садамнаестогодишњака, па поломили прозор (ВИДЕО)

Ш. Маровић

27. 11. 2020. у 12:13

ПРВИ СНИМЦИ ИЗ ШКОЛЕ У КОЈОЈ СУ МЛАДИЋИ ТУКЛИ УЧЕНИКА: Током одмора ишамарали садамнаестогодишњака, па  поломили прозор (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин youtube

У СРЕДЊОЈ школи "Гроцка" у истоименој београдској општини, данас око 8.30 сати дошло је до инцидента, када су после првог часа, за време малог одмора, када су врата од школе била отворена, двојица младића упала у ову установу и неколико пута ишамарала седамнаестогодишњи М.В., ученика трећег разреда економског смера.

На сву срећу младић није теже повређен, али је превентивно послат у Дом здравља на преглед.


Како за наш  лист каже директор школе Селимир Радосављевић, двојица младића која су упала у школу нису њихови ученици.


- Инцидент се догодио у ходнику, а два младића од 16 и 19 година одједном су напала нашег ученика - каже он.

- Професорка која је држала следећи час, као и ученици раздвојили су завађене стране и њима свака част на прибраности. Потом су они покушали да изађу кроз школска врата, која су била закључана.


Кад су ђаци сели за своје клупе, одједном су се њих двојица вратила, ушла у учиниоцу, поломила прозор и изашла напоље.


- Ту их је чекао аутомобил са којим су се одвезли - каже директор. - Одмах смо обавестили све надлежне институције, и захваљујем се органима реда на брзој интервенцији. Двојица младића не иду у нашу школу, али су становници опстине Гроцка. Један је из Винце, други из Лестана. Сада је све на органима реда.

Полиција је брзо дошла и узела изјаве од нападнутог ученика и запослених. Школски полицајац је почињао смену у 9 сати, тако да су они плански искористили ову ситуацију да уђу раније.

Деца су пребачена у другу учионицу док се прозор не поправи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)