МУП САОПШТИО: Београђанин и Никшићанин ухапшени за убиство Бојана Мирковића

Новости онлине

22. 11. 2020. у 17:08

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду након интензивног рада ухапсили су И.Н. (1981) рођеног у Никшићу, Р. Црна Гора, са пријављеним пребивалиштем у Београду, као и Б.К. (1983) рођеног у Београду, са пријављеним пребивалиштем у Београду.

МУП САОПШТИО: Београђанин и Никшићанин ухапшени за убиство Бојана Мирковића

Фото: Фејсбук

У саопштењу МУП-а наводи се док се за још једним лицем интензивно трага. Ухапшена лица се сумњиче да су као саизвршиоци учестовали у извршењу  кривичног дела тешко убиство које се догодило дана 12.11.2020. године у насељу "Белвил", када је убијен Бојан Мирковић (1986).

Прикупљеним материјалним доказима је утврђена улога сваког од ухапшених лица. Њима је одређена мера полицијског задржавања у трајању од 48 часова након чега ће бити уз кривичну пријаву предати Вишем јавном тужилаштву у Београду на даљу надлежност и поступање. 

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају даљи рад на расветљавању свих околности наведеног случаја.  

- У насељу Белвил 12. новембра убијен је Бојан Мирковић. Ово мафијашко убиство узнемирило је све грађане наше престонице. Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, данас су се веома приближили коначном расветљавању и овог убиства - навео је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

- Александар Вучић је објавио рат мафији. Министарство унутрашњих послова и сви његови припадници га озбиљно и упорно воде. Хоћу да се захвалим свим припадницима Министарства унутрашњих послова на овако успешном раду - додао је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)