МОЖДА МУ СЕ СЛОШИЛО ОД СТРАХА: Рођака преминулог Александра (15) из ниша скрхана болом због трагедије

Novosti online

25. 10. 2020. у 21:36

- НАИШАО је неки човек да ли је бескућник или пролазник не знам, који је наводно имао нож у рукама, он се уплашио и почео да бежи, након чега је пао. Да ли му се слошило усред великог адреналина, не знам, али велика је трагедија то што се догодило.

МОЖДА МУ СЕ СЛОШИЛО ОД СТРАХА: Рођака преминулог Александра (15) из ниша скрхана болом због трагедије

Фото: Инстаграм/Принтскрин

Овим речима, након инцидента који се одиграо у Нишу када је тинејџер (15) пао насред улице и преминуо, трагичан тренутак описује дечакова рођака.

Она каже да је А. Ћ. изашао са другом и другарицом у дворишту ОШ "Учитељ Таса", када се десио инцидент.

- Наишао је неки човек да ли је бескућник или пролазник не знам, који је наводно имао нож у рукама, он се уплашио и почео да бежи, након чега је пао. Да ли му се слошило усред великог адреналина, не знам, али велика трагедија то што се догодило. Он је завршио Основну школу Учитељ Таса и након тога уписао средњу техничку школу Никола Тесла. Није боловао, био је крупан, леп младић, није се активно бавио спортом али је играо фудбал са друговима и до сада није имао проблема. Трагично је што се овако угасио један млади живот - каже једна рођака.

А. Ћ. је преминуо на интензивној нези Дечије интерне клинике где га је превезла Хитна помоћ.

- Пацијент је примљен на интензивну негу Клинике за дечије интерне болеснти без свести, без видних повреда, сем огуљотине на бради. Дежурна анестезиолошка екипа је одмах применила реалнимацију, међутим упркос свим напорима лекара, он је преминуо - кажу у КЦ Ниш.

Према речима очевидаца, након пада младић је лежао на торотару без свести док су окупљени покушавали да га поврате.

- Син је дошао из града и рекао да неки младић лежи на тротоару испред наше зграде. Изгледао је као да не дише. Око њега је било воде јер су вероватно покушавали да га поврате прскајући га водом. Дошла је хитна помоћ и одвезла га у Клинички центар у Нишу. Док сам изашла на терасу ту је била само интервентна јединица која је узимала изјаве од очевидаца - каже једна Нишлијка испред чије зграде је пао тинејџер.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)