ОВДЕ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ДЕЧАКА ИЗ НИША: Другарица све видела, њена бака прошла кроз праву драму

Ј. Ћосин

24. 10. 2020. у 12:38

СИНОЋ у један сат после поноћи, на раскрсници улица Косте Стаменковића и Јанка Веселиновића у Нишу преминуо је петнаестогодишњи дечак Александар Ћ.

ОВДЕ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ДЕЧАКА ИЗ НИША: Другарица све видела, њена бака прошла кроз праву драму

Фото: Ј. Ћосин

Како сазнајемо, дечак је са девојчицом и дечаком истих година пролазио улицом Хајдук Станка када је доживео непријатан сусрет.

- Деца су видела човека који је јео и нешто је говорио. Тинејџер се, након што је са друштвом прошао крај њега, вратио јер је помислио да се њему обратио. Међутим, кад му је пришао, тај човек је извадио нож.  Сво троје је почело да бежи, али је петнаестогодишњак пао и преминуо – објашњавају саговорници упознати са овим случајем.

Зорка Стојановић, бака девојчице која је те вечери била са Александром, каже да су је усред ноћи пробудили полицајци који су тражили девојчицу.

- Међутим она живи приватно са мамом, па сам их упутила на ту адресу. Умало се нисам срушила када сам их видела на вратима, мислила сам да се нешто десило мом детету, али су ме полицајци уверавали да је с њом све у реду. Тек ујутру ми је снајка рекла да је заправо њен друг умро - прича нам она.

Полиција је потврдила догађај, а о свему је обавештено Више јавно тужилаштво које је наложило обдукцију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)