"ТО НИСАМ ЈА!" Неђељко на суђењу погледао снимке, па признао само једно

Ј.Д.Љ.

20. 10. 2020. у 14:30

НА данашњем суђењу Неђељку Ђуровићу који се терети за убиство студента из Чачка Милоша Милеуснића, после саслушања два сведока, прегледани су снимци са сигурносних камера.

ТО НИСАМ ЈА! Неђељко на суђењу погледао снимке, па признао само једно

Фото приватна архива

Међутим, оптужени је, само за један снимак признао да је он на њему.

Тако се, између осталог, на првом снимку који траје око 30 секунди, види лице како улази у Улицу Дмитрија Туцовића и креће се тротоаром. На себи има тамни доњи део тренерке, светлу јакну и како нешто држи у десној руци.

Други црно бели снимак је са зграде у Димитрија Туцовића, који приказује особу како хода тротоаром и улази у улаз зграде. Има црну обућу и таман део тренерке, зимску скијашку светлу јакну. Лице се зне види. Држи нож у десној руци, па пребацује у леву и обратно, а онда узима новац из џепа.

Трећи снимак је из зграде у Војводе Бране и приказује тротоар и коловоз испред зграде и на њему се уочава како пролази лице обучено у тамни доњи део тренерке и светлу јакну, окреће се и гледа уназад.

Четврти снимак је са камере ресторана у Дамлатинској улици и приказује двориште и део улице. Види се како коловозом протрчава лице обучено у тамни доњи део тренерке и у светлој скијашкој јакни.

Тужилаштво сматра да је на сва четири снимка у питању иста особа, док Неђељко тврди да то - није он.

Коначно, пети снимак је из продавнице у Далматинској, који приказује унутрашњост и уочава се како улази лице у тамном доњем делу тренерке, светлој јакни и креће се у простору око касе, купује, плаћа, а онда излази.

- Ово сам ја на снимку и једино се на њему уочава боја одеће и види се да сам у црном доњем делу тренерке и у белој јакни са сивим шарама, да ми је обућа црна без белих пертли и да нема апликације на доњем делу тренерке - тврди оптужени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)