"ЛУПАО ЈОЈ ЈЕ НА ВРАТА, НИЈЕ ХТЕЛА ДА МУ ОТВОРИ": Комшије откриле шта се догађало пре него што је Милан УБИО Марију

Novosti online

07. 10. 2020. у 22:39

ДОЛАЗИО је на њена врата, нешто су се свађали и он је отишао. Али изгледа да је остао испред зграде да је чека да изађе.

ЛУПАО ЈОЈ ЈЕ НА ВРАТА, НИЈЕ ХТЕЛА ДА МУ ОТВОРИ: Комшије откриле шта се догађало пре него што је Милан УБИО Марију

Фото: Фејсбук

Овако причају комшије из зграде у Стеријиној улици у Панчеву у којој су јуче, у колима на паркингу, пронађена тела Марије С. (31) и Милана Ж. (41). Како се сумња, Живојиновић је хицем из пиштоља убио Марију, своју љубавницу, а потом себи пуцао у главу. Оружје је пронађено у возилу крај њихових тела.

Тела Марије и Милана пронађена су у њеном "голфу", паркираном у близини зграде у којој је живела са двоје малолетне деце.

Кобног дана, убијена жена није се видела са својом породицом која иначе живи у Качареву, одакле је Марија родом. Неколико сати пре него што је дошло до језивог злочина, према причи Маријих комшија, Милан је долазио до њеног стана и неколико пута јој лупао на врата. Међутим, како кажу, она је одбијала да разговара са њим.

ХТЕЛА ДА ГА ОСТАВИ, ОН ЈЕ УБИО

- Долазио је на њена врата, нешто су се свађали, он је отишао, али изгледа да је сачекао испред зграде да изађе. Млађа ћерка јој је била у вртићу, а старија вероватно у школи. Када је изашла испред зграде, он ју је сачекао и одвукао до аута где ју је убио. Вероватно није хтела више да буде са њим, а њега је то наљутило - прича једна од комшиница.

Комшиница из зграде у којој је Марија живела, када се око 15 сати вратила са посла, затекла је језив призор на паркингу. Позвала је полицију која је убрзо стигла на лице места.

Станари зграде додају да у згради нису чули пуцње, па нису могли ни да замисле шта се дешавало на само неколико метара од њихових домова.

Фото: Фацебоок

УБИЦА БИО ОЖЕЊЕН, ИМА ДВОЈЕ ДЕЦЕ

Милан Ж, за ког се сумња да је убио Марију, а потом извршио самубиство, био је ожењен и има двоје деце. Иза себе има још један брак. Како незванично сазнајемо, Марија и он били су у тајној вези за коју готово нико није знао.

Због чега се одлучио на језив злочин који је четворо деце оставио без једног родитеља, још није утврђено, а истрага о овом злочину још је у току.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)