УДАРИЛИ СУ У ЊЕГОВА КОЛА И САЧЕКАЛИ ДА ИЗАЂЕ: Ево како је у Калуђерици из пиштоља са пригушивачем убијен власник ноћног клуба "Храм"

А. К.

10. 09. 2020. у 11:28

ДРАГАН Ристић (61) јутрос је убијен на раскрсници Смедеревског пута и Пролетерских бригада, недалеко од своје куће.

УДАРИЛИ СУ У ЊЕГОВА КОЛА И САЧЕКАЛИ ДА ИЗАЂЕ: Ево како је у Калуђерици из пиштоља са пригушивачем убијен власник ноћног клуба Храм

Фото: Принтскрин

Власник ноћног клуба "Храм"у Калуђерици како сазнајемо ликвидиран је метком у главу, а на месту где је убијен наводно су нађене три чауре.

Према незваничким изјавама сведока, нападачи су били у сивом "пасат каравану" и ударили су Драганова кола. Ристић је изашао из свог возила да би видео шта се догодило, и они су запуцали. Тело је пронашао комшија, видео је човека како лежи на стомаку и прво помислио како је реч о прегаженом пешаку!

Убрзо је по позиву стигла Хитна помоћ која је могла само да констатује смрт.

Починиоци су одмах побегли са места злочина, а како незванично сазнају "Новости", у аутомобилу, сивом "пасат каравану", који је нађен у Миријеву наводно је полиција открила и пиштољ са пригушивачем.

Ристић је отац петоро деце, три сина и две ћерке. Његов најстарији син, који је био на мсту убиства, је рекао да "не зна ко би могао ово да уради и да је био добар човек".

Иначе убијени је познат одраније по извршењу више кривичних дела. Неколико пута су му писане кривичне пријаве због насилничког понашања, а два пута му је полиција нашла и недозвољено оружје.

Осуђиван је два пута.

Ристићев син је пре три године изашао из затвора, где је био на робији због убиства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)