НОВОСТИ САЗНАЈУ: Детаљи филмске потере на Новом Београду - дивљали по граду, отимали кола, ухапшена четири младића

Новости онлине

09. 09. 2020. у 21:53

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Детаљи филмске потере на Новом Београду - дивљали по граду, отимали кола, ухапшена четири младића

Фото: Катарина Михајловић

Након данашње филмске потере у Улици омладинских бригада у Новом Београду, полиција је ухапсила укупно четири особе које се сумњиче да су током дана извршиле отмицу два аутомобила и разбојништва, сазнају „Новости“.

- Сумња се да је један младић најпре данас у поподневним часовима отео уз претњу пиштољем на паркингу у Новом Београду „пежо 307“, а како су потом имали саобраћајку, двојица осумњичених су оставили украдено возило и потом отели на другом паркингу „фиат стило“. Њим су се затим упутили на Врачар у стан следеће жртве, где су их друго двоје приведених чекали јер су типовали жртву, и потом су извршили разбојништво узимајући новац и технику – објашњава наш извор, наводећи да су након тројица мушкараца и жена побегли.

Полиција је свега који сат касније ставила лисице двојице осумњичених у Новом Београду где је сустигла „фиат стило“, а потом је ухапшено и двоје саучесника. У возилу су приликом хапшења пронађени пиштољ који су користили, украдено из стана на Врачар и мања количина дроге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Zoran Petrović

10.09.2020. 11:39

Sve ove umišljene bahate kompleksaše treba dovesti zakonm u red , tako što se trebaju osusivati na 10 godine bezuslovnog rada u kamenolomu , ili onih žestokix radova . Ko odbije ima parce xleba i parce sira dnevno za isxranu.. i tako 10 god. Pa kad bi pravosude krenulo tim putrm , za 5 god i bahati kompleksasi bi nestali .