СТАНИСЛАВА ИМАЛА ХАЛУЦИНАЦИЈЕ: Након што је избола Бранислава кухињским ножем наочиглед ћерке причала неповезане приче

Б. Грујић

09. 09. 2020. у 22:23

НИКО још са сигурношћу не може да каже зашто је Станислава Милковски (41), наставница из Зрењанина, у уторак у раним јутарњим часовима, у породичној кући у Улици хероја Пинкија 19, како се сумња, са више убода кухињским ножем, усмртила две године млађег супруга Бранислава.

СТАНИСЛАВА ИМАЛА ХАЛУЦИНАЦИЈЕ: Након што је избола Бранислава кухињским ножем наочиглед ћерке причала неповезане приче

Фото Фејсбук

Незванични извори из истраге потврђују, за "Новости", да се жена прилично чудно понашала на лекарском прегледу, непосредно након привођења, имала је халуцинације и причала разне неповезане приче.

Блиски пријатељи причају за Станиславу да је била изузетно смерна и фина особа, да је волела и поштовала људе, познанике и рођаке, нарочито у родном Јарковцу, где је одрасла и где јој живе родитељи и брат са породицом.


Често је своју ћеркицу водила код бабе и деде, а на селу је са њима у породичној кући боравио и супруг Бане, који је као програмер био запослен у угледној зрењанинској ИТ компанији.

ЂОРЂЕВИЋ: ЋЕРКА ЗБРИНУТА

Зоран Ђорђевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, након сазнања шта се догодило у Зрењанину, нагласио је да је дете на безбедном и да је адекватно збринуто. Он је додао и да породица није била раније на евиденцији Центра за социјални рад, што наравно не значи да девојчица неће бити адекватно збринута.

Познаници породице кажу да ништа, осим ситнијих психолошких неуравнотежености, које је Станислава наводно имала након порођаја, и од којих се приватно лечила, није указивало на то да ће се у дому Милковских у насељу Багљаш, догодити нешто тако страшно и то пред очима њихове петогодишње ћерке.

- Нема шансе да се из њиховог дворишта, које су са укусом и стрпљењем сређивали, након што су се пре годину дана доселили и реновирали кућу, чуо неки повишен тон или свађа. Често су били на улици, где се њихова ћеркица играла са децом - каже један од комшија из улице.

Узалудни су остали сви наши покушаји да од оца убијеног Бранислава, који је познат у Зрењанину по томе што је вешт у прављењу украсних предмета од сламе и прућа, чујемо било какву реч. Нема тишина, баш као и Улици хероја Пинкија, у којој се убиство догодило, обавила је дом покојног Банета, који је био омиљен међу колегама, увек ведар и добро расположен. У програмерској компанији, за њега имају само речи хвале, а како кажу, никада нико није чуо ниједну реч о евентуалним породичним и проблемима.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)