УЧИО ЈЕ ДА ПЛИВА И ДОДИРИВАО ИСПОД ВОДЕ? Сутра саслушање осумњиченог за напаствовање девојчице - Снимци са камера решавају случај?

В. Ђ.

25. 08. 2020. у 22:00

СЛУЧАЈ деветогодишњакиње из Зајечара, коју је, наводно, њен суграђанин М. С. (64), током купања на градској плажи у том месту, додиривао по гениталијама и натерао је да га орално задовољи у оближњем шумарку, недалеко од Тимока, тема је о којој у уторак нико од надлежних није желео да јавно говори.

УЧИО ЈЕ ДА ПЛИВА И ДОДИРИВАО ИСПОД ВОДЕ? Сутра саслушање осумњиченог за напаствовање девојчице - Снимци са камера решавају случај?

Плажа у Зајечару / Фото Зајечар.инфо

Оно што се за сада зна, јесте да је девојчица на плажу долазила у друштву осумњиченог. На себи, по сведочењу очевидаца, није имала купаћи костим, већ је у воду улазила само у гаћицама. У реци ју је, наводно, М. С. "учио да плива", док ју је, заправо, како се сумња, испод површине реке, додиривао.

Према незваничним информацијама из истраге, девојчицу је у два наврата током овог месеца, водио до оближњег шумарка, недалеко од плаже, где га је она, сумња се, орално задовољила. По једној верзији, М. Р. је испричала родитељима шта се дешава, након чега су они случај пријавили полицији. Према другој, све то приметио је један од купача, о чему је обавестио надлежне у МУП.

- Полиција је одмах реаговала и привела М. С. - сазнајемо од извора блиског истрази. - Он ће у среду, уз кривичну пријаву, којом му се на терет стављају недозвољене полне радње, бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару. Након тога ће се видети има ли основа за истрагу и одређивање притвора.

Како сазнајемо, полиција је прикупила снимке са свих сигурносних камера у околини градске плаже на Тимоку и прегледала их. Незванично се, такође, сазнаје и да је девојчицу прегледао гинеколог Здравственог центра у Зајечару, који је установио да није раздевичена. Наводно, она је казала да ју је М. С. додиривао по бутинама. Осумњичени је, како сазнајемо, у полицији негирао све што му се ставља на терет.

Према незваничним информацијама, средином прошле године зајечарском Центру за социјални рад био је пријављен случај занемаривања девојчице од стране њених родитеља. Наводно, надлежни у тој установи су по пријави извршили изненадну проверу и дошли до закључка да нема основа за тако нешто, након чега је случај закључен.

БЕЗ КОМЕНТАРА

У ЦЕНТРУ за социјални рад у уторак нису желели да било шта коментаришу, наводећи да не дају податке о тако осетљивом случају. На наше питање, да ли је прошле године пријављен случај занемаривања деветогодишљакиње, женски глас нам је казао:

- Не дајемо такве податке.

Исти одговор смо добили и када смо питали да ли је девојчица на сигурном, након чега нам је особа са којом смо разговарали прекинула везу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)