ОН ЈЕ ПОГИНУО У НЕСРЕЋИ КОД ЗРЕЊАНИНА: Призор је био ужасан - џип буквално преполовио трактор

Б. Г.

18. 08. 2020. у 07:13

МИЛАН Вујиновић (68), пољопривредник из села Честерег, у општини Житиште, код Зрењанина, погинуо је у саобраћајној несрећи, која се догодила у недељу око 22.30 у Банатском Карађорђеву.

ОН ЈЕ ПОГИНУО У НЕСРЕЋИ КОД ЗРЕЊАНИНА: Призор је био ужасан - џип буквално преполовио трактор

Б.Г.

Према незваничним информацијама, на трактор са приколицом, којим је управљао Вујиновић, налетео је џип, марке "форд куга", за чијим воланом се налазио Д. К., такође из Честерега.

- Призор је био ужасан, џип који се кретао главним путем, великом брзином ударио је и буквално преполовио трактор, који се из прве споредне улице на улазу у Банатско Карађорђево, укључивао на главни друм - каже један мештанин Банатског Карађорђева, који се на путу затекао неколико тренутака након несреће.

Милану, који је као узоран и вредан пољопривредник, за собом оставио ћерку и сина, нажалост није било спаса. Од силине директног удара, испао је из свог седишта и приликом пада задобио тешке телесне повреде, од којих је преминуо, док су лакше повреде задобили возач џипа и мушкарац који се у тренутку несреће налазио у тракторској приколици.

У селу Честерег, мук и неверица, а у породичној кући Вујиновића окупили су се бројна родбина, пријатељи и комшије да изјаве саучешће.

- Милан је био вредан човек, радио је нон-стоп и трактором често обилазио своје њиве, обављајући земљорадничке радове. Тако је било и у недељу увече, када је, како се претпоставља, трактором ишао до бензинске пумпе, а онда имао намеру да се врати кући у Честерег и нажалост, страдао - каже један од комшија Милана Вујиновића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)