СМРТ НА УКЛЕТОЈ КРИВИНИ: Мештани Стублина одавно указују на критичну тачку која је узела још један живот

Ј. Д. Љ. - И. Б.

13. 08. 2020. у 19:58

НА магистралном путу Обреновац - Уб, у селу Стублине, у четвртак око 9.15, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је погинула једна особа, док су четири теже и лакше повређене.

СМРТ НА УКЛЕТОЈ КРИВИНИ: Мештани Стублина одавно указују на критичну тачку која је узела још један живот

Фото: Новости

Шта се тачно догодило и ко је одговоран за ову тешку несрећу, показаће истрага. Али није непознаница да кривина на том делу пута, на којој се несрећа догодила - такозвана Јадранска кривина, није први пут однела жртве. Наиме, тај део пута, осим што на њему постоји ограничење брзине од 50 километара на сат, није адекватно обележен, нити обезбеђен, а небројено пута догађало се и да у дворишта у близини уклете кривине "улети" мотор или аутомобил.

Многи возачи који не познају ту деоницу су нажалост страдали. Али погинуло је чак и неколико људи из тог краја, иако познају пут, а само зато што их је због непрегледног коловоза "покупио" неки аутомобил.

Иако су се мештани Стублина дуги низ година обраћали надлежнима за помоћ у решавању овог, очигледно животног проблема, он није решен. Да ли ће се нешто у будућности променити, остаје да се види.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)