ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ: Он је осумњичен да је у Кошутњаку налетео аутомобилом на Теодору Р.

Novosti online

11. 08. 2020. у 10:57

У 11 ЧАСОВА биће саслушан осумњичени за изазивање тешке саобраћајне несреће на пешачком прелазу на Кошутњаку, а у којој је тешко повређена Теодора Р.

ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ: Он је осумњичен да је у Кошутњаку налетео аутомобилом на Теодору Р.

Полиција на месту несреће / Фото приватна архива

Реч је о Филипу И. (20), који је возећи "шкоду фабију" црвене боје, крећући се притом великом брзином, иако је на том месту ограничење брзине 40 километара на час, у Улици кнеза Вишеслава 88 налетео на Теодору и тешко је повредио. Од силине ударца девојка је задобила отворени прелом потколенице и стопала. Најпре јој је помогло обезбеђење ресторана у којем је била тако што су јој подвезали ногу, а затим је колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар на даље збрињавање.

- Пацијент је имао тешке телесне повреде опасне по живот и наложена је хитна операција, јер је стање било критично - рекли су из ове здравствене установе. - Девојка је и даље на јединици интензивне неге и у тешком стању, а лекари стално прате ситуацију.

Возач аутомобила је после изазване несреће на пешачком прелазу, не заустављајући се, побегао у непознатом правцу. Помоћ у прикупљању доказа припадницима органа реда пружили су снимци са сигурносних камера које су постављене у овом делу Кошутњака.

- Млађа женска особа прелазила је обележени пешачки прелаз када је одједном на њу налетео возач црвене "шкоде фабије" и тешко је повредио - каже наш извор. - Полиција је по позиву одмах дошла на место удеса, а увиђај је трајао до један сат после поноћи. Припадници МУП, који контролишу овај део града, имају готово стопостотан учинак у хватању преступника, тако да су и особу која је изазвала ову несрећу ухапсили веома брзо.

ЖУТА ХАЉИНА БИЛА "НЕВИДЉИВА"

КАКО сазнајемо, Теодора је те вечери била са друштвом у ресторану на Кошутњаку. Десетак минута пред затварање кафане, она је кренула кући на Петлово брдо, и док је прелазила улицу, на њу је према речима очевидаца, налетела "фабија". Возач се није ни зауставио и одјурио је даље. Била је у флуоресцентножутој хаљини и очевици кажу да је право чудо како је возач није видео на пешачком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)