СИЦИЛИЈАНСКА ЕГЗЕКУЦИЈА: Србин Саша у Еквадору убијен по посебном "рецепту"

Д. З.

22. 07. 2020. у 11:30

СРБИН Саша С. (51), пореклом из Ниша, убијен је у понедељак испред једног тржног центра у граду Самборондону у Еквадору.

СИЦИЛИЈАНСКА ЕГЗЕКУЦИЈА: Србин Саша у Еквадору убијен по посебном рецепту

Новости

Он је усмрћен док је седео у кафићу, а сигурносне камере забележиле су тренутак када му је убица пришао и у њега испалио три хица.

Саша С. је убијен у приморском делу Еквадора, док је седео са супругом у једном од најпознатијих шопинг-центара у овом делу земље "Плаца Навона". После напада, убица је побегао са својим помагачем на скутеру, а медији су објавили и фотографију осумњиченог за егзекуцију.

Док тамошња полиција ради на расветљавању овог злочина, описаног као "сицилијанска егзекуција", Нишлије се преиспитују да ли им је познат лик и дело овог контроверзног суграђанина који има и држављанство ове јужноамеричке државе. Његова последња званична адреса јесте била у Нишу, али у овом граду он никоме није познат, па је питање када се одселио за Јужну Америку.

Твитер

Tekst potpisa

- За ово убиство смо сазнали из медија и нико тим поводом није контактирао са нама, тако да верујемо да нема никакве везе са нашим градом - каже извор близак нишкој полицији.

И старији полицијски оперативци кажу да им он није познат и да не знају какве везе има са градом на Нишави. Чиме се овај Нишлија бавио и у далекој земљи и који је мотив убиства, засада нису успели да открију ни тамошњи медији, а о случају није упознато ни наше Министарство спољних послова.

Медији у Еквадору јављају да је у кући жртве пронађена велика количина новца, чије порекло није познато.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)