ПРЕМИНУО ОД СТРУЈНОГ УДАРА: Мушкарац из Ниша настрадао у једном насељу, па његово тело одвезли у други крај

Ј.Ћ.

21. 07. 2020. у 09:14

У УЛИЦИ Ивана Милутиновића у Нишу у понедељак око 21 сат пронађено је беживотно тело Марка М. (48). Како се незванично сазнаје, он је преминуо од струјног удара који је задобио приликом покушаја крађе бакарних каблова у трафо станици у селу Крушце, где је био са још тројицом пријатеља, који су након тога довезли нјегово тело у НИш и оставили га у возилу.

ПРЕМИНУО ОД СТРУЈНОГ УДАРА: Мушкарац из Ниша настрадао у једном насељу, па његово тело одвезли у други крај

Фото: Ј.Ћ.

Отворио је врата трафоа, ухватио се за кабл и задобио струјни удар услед чега је изгубио свест. ЛЈуди с којим аје био убацили су га у кола и кренули ка Нишу, а у међувремену позвали Хитну помоћ, међутим, али је он на путу до Ниша преминуо. Након тога су га избацили из возила и побегли. Они су исте вечери пронађени и објаснили су како је Марко настрадао.

Према речима мештана, беживотно тело њиховог комшије пронађено је у ауту, одакле је извучен како би му се пружала помоћ, али је њему само могла да се констатује смрт.

Мештанин овог краја познат је полицији од раније због криминалних радњи. Иако га у овом крају мештани знају као Стојана А. њему у документима стоји име Марко М. јер је, како сазнајемо, више пута мењао идентитет.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)