ПРОВАЛА У „ТЕЛЕНОРОВУ“ ПРОДАВНИЦУ: Сав крвав странац молио за помоћ

Ј. Л.

17. 07. 2020. у 17:31 >> 17:30

У НОЋИ између четвртка и петка у пословницу „Теленора“ у Суботици упао је страни држављанин, разбио стакло на улазним вратима и однео неколико мобилних телефона.

ПРОВАЛА У „ТЕЛЕНОРОВУ“ ПРОДАВНИЦУ:  Сав крвав странац молио за помоћ

Фото: Д. Новковић

Са повредама од стакла, млађи мушкарац се дао у бег преко централног градског трга. Међутим, како су у центру Суботице у току радови на изградњи нове фонтане, он је прескако заштитну ограду и додатно се исповређивао. Тако повређен стигао је до насеља Токио и почео да лупа на прозор, тражећи помоћ.

- У „глуво“ доба ноћи, негде око три ујутру, пробудило ме је лупање на прозору и чуо сам како неко запомаже на енглеском - прича нам Суботичанин. - Када сам пришао прозору видео сам младића крваве ноге и, без размишљања, одмах позвао полицију. Објаснио са им о чему се ради и патроле су се појавилр буквално за минут.

Како нам препричава Суботичанин, момак је почео да бежи када је стигла полиција, али су га врло брзо ухватили, привели а затим и одвезли да му се санирају повреде.

Догађај нам је потврдила Полицијска управа у Суботици, где су нам кратко рекли да се осумњиченом ставља на терет кривично дело тешка крађа и да му је одређен притвор после саслушања у Основном јавном тужилаштву.

Фото: Ј. Л.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)