"БРАНИЛИ СУ МИ ДА ГА ВИЂАМ, МОЛИЛА САМ ГА ДА ПРЕЂЕ КОД МЕНЕ": Исповест Алексине мајке који је убио оца, бабу и деду

Милица Шкорић
Милица Шкорић

07. 06. 2024. у 19:12

ЗОРИЦА, мајка Алексе Милојевића, осумњиченог за троструко убиство оца, бабе и деде, живи у Књажевцу, у другом браку. Каже да никада није имала на уму да остави своје дете, али су били у лошим односим. Свекрва је вршила притисак на њу и бранили су јој да виђа дете.

БРАНИЛИ СУ МИ ДА ГА ВИЂАМ, МОЛИЛА САМ ГА ДА ПРЕЂЕ КОД МЕНЕ: Исповест Алексине мајке који је убио оца, бабу и деду

Фото: Принтскрин/Друштвене мреже

Читавог преподнева мајка Алексе Милојевића, била је у Зајечару, тражила адвоката, јер је њен син добио адвоката по службеној дужности. 

Отприлике пре пет, шест година је и почела да комуницира са сином, од кад је напустила његовог оца, он је био јако мали, а њој су забранили да виђа дете. Она га је све време, од кад комуницира с њим, молила да пређе код ње да живи или да изнајми стан за себе.

- Имао је велики притисак у кући, баба и деда су били јако болесни и непокретни. Ни физиолошке потребе нису могли да обављају. Били су у пеленама, он је то радио, помагала му је једна жена - каже Зорица.

Према њеним речима, убијена жена ју је малтретирала док је живела са њеним сином, покојним Предрагом. Имала је много проблема у браку са свекрвом, а њен муж је пио. Предрагови роитељи су девизни пензионери, више од 30 година су радили у Немачкој. Али све комшије у селу Јаковац, одакле су они, кажу за њих да су добра породица, угледна.

Иначе се и Алексин отац скоро шлогирао, па ни он психички није био добро.

Зорица не умањује то што је њен син урадио, убио је и три живота угасио, али је и себи упропастио живот који је тек на почетку. Жена је очајна, плаче и кука.

- Тек сад видим шта је урадио, он је млад, има 22 године, робијаће целог живота, само да ме је питао, да га посаветујем, могао је на крају крајева да се окрене и да оде и да их остави или да их одведе у дом, све би било другачије. Тек сад ко зна шта ће се десити кад буде отишао у притворску јединицу, кад буде постао свестан, још увек није свестан шта је урадио - прича Зорица.

Према њеним речима, овом крвавом пиру је претходила свађа међу укућанима.

БОНУС ВИДЕО: АЛЕКСА ЈЕ ИЗГОВОРИО САМО ДВЕ РЕЧИ НАКОН УБИСТВА Комшије убице из Књажевца за "Новости"

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

СУСРЕТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА СА БЕОГРАДСКИМ БОЕМОМ: Упутио му је речи које се и данас памте