УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ ПОТРЕСЛО РЕГИОН: Ударна вест у свим медијима у региону

Novosti online

04. 04. 2024. у 16:52

УБИСТВО мале Данке Илић потресло је и цео регион, па медији у окружењу на својим насловним странама имају вести о том монструозном злочину.

УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ ПОТРЕСЛО РЕГИОН: Ударна вест у свим медијима у региону

Фото. Новости

Хрватски портал Индекс.хр на насловној страни доноси причу о убиству мале Данке и наставку истраге која се води у нашој земљи.

"Полиција са псима упала у двориште осумњиченог, дигнути дронови. Тело премештено", један је од наслова на том порталу, а овај медији готово из сата у сат прати наставак ове приче и потрагу за телом настрадале девојчице.

Радио телевизија Републике Српске, данима извештава о овом догађају, а данас у ударном термину објавњује најновије информације, као и обраћање министра полиције Србије Братислава Гашића поводом убиства девојчице.

Радио телевизија Црне Горе из сата у сат извештава о злочину који се догодио недалеко од Бора, и преноси изјаве српских званичника тим поводом.

У ударном тексту на насловној страни портал доноси најновије инфромације о потрази за телом убијене девојчице.

Портал из Босне и Херцеговине клиx.ба такође, међу најновијим вестима доноси причу о овом догађају као и реконструкцију убиства Данке Илић, коју је на конференцији за медије детаљно објаснио министар унутрашњих послова Србије Братислав Гашић.

Хрватски ХРТ има причу на насловној страни о десетодневној међународној потрази за двогодишњом девојчицом Данком Илић из околине Бора, чији је нестанак пријављен 26. марта, а која је окончана данас вешћу о њеној смрти.

Нестанак мале Данке, нажалост, завршио се на најтрагичнији могући начин, заклјучује у се у тексту ХРТ-а.

Македонска телевизија Телма, поред вести о убиству мале Данке, наставља да извештава о полицијској потрази за њеним телом у околини Бора.

БОНУС ВИДЕО: "Новости" пред кућом осумњиченог за убиство мале Данке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

УЕФА БЕЗ МИЛОСТИ ПРЕМА АЛБАНЦИМА: Жестока казна због вређања Срба, провокатор Даку суспендован због срамног скандирања