ХИТНО СЕ ОГЛАСИО МУП: Нож пронађен код осмака - сви ученици су безбедни

Новости онлине

23. 02. 2024. у 12:41

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова огласило се саопштењем након информације да је у ОШ „Владислав Рибникар“ школски полицајац пронашао нож код ученика у ранцу. Саопштење преносимо у целости.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО МУП: Нож пронађен код осмака - сви ученици су безбедни

Фото: З. Јовановић

„Након што је данас око 10.35 часова школском полицајцу Основне школе „Владислав Рибникар“ у Београду пријављено да ученик осмог разреда има нож у ранцу, исти ученик је одмах пронађен и доведен код директора наведене школе.

Школски полицајац је у присуству директора пронашао нож за који је ученик негирао да је његов.

Нико није повређен, нити је ученик икоме претио.

Сви ученици ОШ „Владислав Рибникар“ су безбедни.

Даљи рад је у току.

Министарство унутрашњих послова поручује да је присуство школског полицајца у школама и сарадња са ученицима и запосленима у школама кључна у спречавању евентуалних инцидената и заштите безбедности ученика“, наводи се у саопштењу.

@vecernjenovosti Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole. Školski policajac je u prisustvu direktora pronašao nož za koji je učenik negirao da je njegov. #ribnikar #kosta #kostakecamanovic ♬ original sound - Večernje novosti

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

Коментари (0)

ШЕШЕЉ ОТКРИО НАЈВЕЋУ ТАЈНУ НАТО ОПОЗИЦИЈЕ: Очигледно је да се води борба за превласт