УЖАС У БЕЧУ: Тело Србина пронађено унакажено - одсекли му све прсте, тетоваже

Новости онлине

23. 02. 2024. у 09:02

УНАКАЖЕНО тело мушкарца, без прстију, за кога аустријска полиција сумња да је српски држављанин, пронађено је јуче у стану у коме је узгајана марихуана у Бечу.

УЖАС У БЕЧУ: Тело Србина пронађено унакажено - одсекли му све прсте, тетоваже

Фото: ЕПА

Леш у поодмаклој фази распадања су пронашли припадници Одељења за борбу против наркотика у бечком Отакрингу током операције откривања и проналажења лабораторије за производњу канабиса. 

Како преносе аустријски медији, ово је требало да буде обична операција за истражитеље дроге из бечке државне криминалистичке полиције, али се, приликом упада у стан и открића леша, ситуација променила и у истрагу је укључено и одељење за убиства. 

Тело мушкарца је пронађено у кади, а поред је била и столица на којој је несрећник највероватније мучен, јер иако је леш почео да се распада, видљиве су бројне повреде. 

Убице су хтеле и да сакрију идентитет жртве, збг чега му је лице толико унакажено и исечено, а видљиво је да су уклоњени и неки делови коже где су највероватније биле тетоваже које би помогле у идентификацији, такође, одсечени су му и сви прсти па није могуће утврђивање идентитета помоћу отисака.

- Начин егзекуције, али и отежавање идентификације указује на балканску мафију - рекли су истражитељи за локалне медије и додали: 

- Идентитет мртвог човека тренутно није могуће утврдити, али ДНК ће помоћи у томе. Претпоставља се да је убијени српски држављанин, јер према информацијама добијеним од станара зграде, постоје озбиљне индиције за то. 

(Куриер.ат)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

Коментари (0)

МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?