УЖАС У СМЕДЕРЕВУ: Претукао супругу, а њеној ћеркици трљао пелену по лицу и претио да јој неће дати да једе

Новости онлине

29. 05. 2023. у 14:46

НА основу предлога Основног јавног тужилаштва у Смедереву, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици, према осумњиченом Д. М. (33 године) одређен је притвор у трајању од 30 дана због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке.

УЖАС У СМЕДЕРЕВУ: Претукао супругу, а њеној ћеркици трљао пелену по лицу и претио да јој неће дати да једе

Илустрација/Foto: Nenad Zivanovic

Осумњичени се терети да је у више наврата током месеца маја 2023. године психички и физички узнемиравао своју супругу, на тај начин што је оштећеној у наведеном периоду нанео ударце отвореном шаком у пределу лица, хватао је рукама за врат и одгуривао од себе, и упућивао бројне увреде као и претње по живот и тело. Такође, основано се сумња да је осумњичени дана 25. 5. 2023. године дрским и безобзирним понашањем угрозио спокојство малолетне ћерке првооштећене из претходног брака на тај начин што јој је трљао пелену по лицу, вичући на њу и претећи јој да јој неколико дана неће дати да једе.

Од стране тужилаштва је према осумњиченом најпре одређено задржавање, а потом је предложено и одређивање притвора.

Кривично дело насиље у породици чини свако ко применом насиља, претњом да ће напасти на живот или тело, дрским или безобзирним понашањем угрожава спокојство, телесни интегритет или душевно стање члана своје породице. Ако је кривично дело извршено према малолетном лицу, запрећена је казна затвора од две до десет година.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)