ОГЛАСИО СЕ ВАЖАН МУШКАРАЦ У ЖИВОТУ АНЕ ВОЛШ: "Средили смо нови дом, нисмо могли да будемо срећнији"

Novosti online

24. 03. 2023. у 13:09

ПРИЈАТЕЉ Ане Волш, која је нестала 1. јануара у Кохасету у Америци, Абдула Алмутаири огласио се на Инстаграму где је поставио срцепарајућу објаву и заједничку фотографију са Београђанком за чије је убиство оптужен њен супруг Брајан Волш.

ОГЛАСИО СЕ ВАЖАН МУШКАРАЦ У ЖИВОТУ АНЕ ВОЛШ: Средили смо нови дом, нисмо могли да будемо срећнији

Фото: Инстаграм/itookthatshot

Абдула је у објави написао да се присећа планова које су пре годину дана правили Ана Волш и он. "Ана и ја завршили смо са сређивањем њеног новог дома у Вашингтону и нисмо могли да будемо срећнији знајући да ће њена и моја породица најзад одрастати заједно", објавио је Абдула.

Писао је о нади због новог почетка и да је у новом дому био постављен сваки комад намештаја, од јастука, креветића за бебе до породичног портрета. "Причали смо о одрастању њена три дечака са мојим сином, моја супруга и ја, са Аном и њеним супругом, спремали бисмо храну. Деца би се играла, Ана и моја супруга би уживале у женским ноћима, док бисмо Брајан и ја причали о бурбону или о чему год причају момци", написао је пријатељ Београђанке. 

Након присећања о лепим тренуцима, Абдула је објавио да му Ана недостаје и да му је најдража пријатељица. Својим речима се обратио директно њој. "Маријам, Насер и ја надамо се да небо зна колико је сада светлије са твојом светлошћу која сија на њему. Видећемо се када дође време. За сада, настави да будеш сунце и месец, сијај увек! Увек ћеш бити мој присан, најбољи пријатељ и светионик наде!", закључио је Абдула. 

Подсетимо, Ана Волш мајка је тројице дечака. Са њима и супругом Брајаном Волшом живела је у породичној кући у Кохасету. Ана је, иначе, рођена у Београду. Њен нестанак пријављен је четири дана касније. Први га је пријавио њен послодавац кад се није појавила на послу. 

Након тога, нестанак је пријавио и њен супруг који се налази у затвору због сумње да је убио Београђанку. У време Аниног нестанка, Брајан је био у кућном притвору због кривичног дела који је раније починио. Снимљен је како купује средства за чишћење у вредности од 450 долара. Купио је тестеру, секиру, заштитно одело, цераде, крпе и друге предмете за чишћење.

(МОНДО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

Тим Николе Јокића у финалу Западне конференције "помео" је Лос Анђелес лејкерсе, а звезда "језерџија" је том приликом у потпуности разочарала. И направила потом корак који је многе изненадио.

26. 05. 2023. у 22:35

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

НИКОЛА Јокић је један од најдоминантнијих кошаракаша садашњице, ако не и најдоминантији, а мало ко је то могао да претпостави у лето 2015, када се отиснуо пут НБА лиге. Заправо, само један човек је тада "знао" какво "српско чудо" следи. Или би можда оно "знао" требало писати без наводника...

26. 05. 2023. у 20:25

Коментари (0)