УБИО ЈЕ ИЗ ДРУГОГ ПУТА: Гроцка у шоку због трагедије која се у петак догодила у овом насељу

А. З. К.

12. 02. 2023. у 07:00

ПРИЈАТЕЉИ и породица Невене П. (20) и младог полицајца Ђорђа П. (28), у шоку су због стравичне породичне трагедије која се догодила у петак увече у беградском насељу Гроцка.

УБИО ЈЕ ИЗ ДРУГОГ ПУТА: Гроцка у шоку због трагедије која се у петак догодила у овом насељу

Фото: Друштвене мреже

Младић је у изнајмљеној кући у Космајској улици убио своју супругу, а потом пресудио и себи, пријатељи и познаници у шоку су због свега што се догодило.

Пријатељи Невене П. (20) у шоку су због губитка. Како кажу, у браку је било несугласица. Младић је последњих недеља живео сам у изнајмљеној кући у којој се догодило убиство и самоубиство, а пријатељи претпостављају да је требало њих двоје у петак да се договоре око развода.

- У последње време нису били у добрим односима. Она је била млада и пуна живота, међутим некако је остала "заробљена" у кући и то више није могла да поднесе. То је био разлог да се спакује и врати се код родитеља - испричала је једна познаница.

Иако јој у браку није било сјајно, она се тек пре неколико дана први пут пожалила. Како причају познаници овог малдог брачног пара, Невена је супругу веровала и говорила је да је добар према њој.

У међувремену огласила се у јавности и мајка несрећне девојке. Казала је да је предосетила да ће се ова веза завршити катастрофом. Ова жена је открила да је бивши зет и 20. јануара (када се пар разишао) претио оружјем. Према њеним речима, тог дана је младићев отац сину успео да отме оружје.

- Од самог старта сам ја видела да то не штима како треба. Говорила сам јој да обрати пажњу, али ми није дозвољавала да се мешам. Као мајка сам ћутала како не бих свом детету правила проблем - казала је потресена мајка.

Како је објаснила, и њен однос са ћерком се променио од када је упознала полицајца.

- Јако смо блиске, али од тренутка када га је упознала и све до момента када ми се пожалила да жели да га остави, нисам знала ништа, осим што сам видела и предосетила. Поред њега она није била она стара, венула је - каже мајка, додајући:

- Ја сам је подржала у њеној одлуци да га остави. Причала ми је да је пуно вређа, неће да иде нигде са њом, није јој дао ни да се дружи са онима који му нису одговарали.

Мајка апелује на све да послушају своје родитеље и не раде ствари због којих ће се целог живота кајати.

- Бол је неизмерна. Волела бих да некако допрем до дечјих мозгова и усадим им то да су родитељи у праву у оваквим ситуацијама. Моја душа је делом отишла уз њу. Тугу и бол не умем да опишем и не желим ниједном родитељу да доживи губитак свог детета!

НИСУ НИ СЛУТИЛИ

ПРЕМА речима комшија, трагедији је претходила свађа супружника, и кажу да је током расправе Ђорђе уперио пиштољ у њеном правцу.

- Желим да верујем да је случајно повукао тај обарач и да је себе убио кад је видео шта је урадио. Ово је заиста велика трагедија - рекла је једна познаница. Комшије кажу да је Ђорђе био добар младић и да никада са њим није било проблема. Како кажу, Невена и Ђорђе су из Гроцке, њихова љубав почела је док су били јако млади и обоје су били добра деца.

ПОРУКА МАЈКЕ

МАЈКА Невене П. на друштвеним мрежама огласила се дирљивом поруком коју је посветила својој ћерки.

- Одузео ми те је неко ко није имао право! Душо моја, анђеле мој, радости моја. У мајкиној души си била, ту ћеш и остати. Нека те анђели чувају, а ти чувај место за мајку своју. Надам се да то нећу морати дуго да чекам. Сврати ми у снове понекад, чекаћу те. Воли те мајка иако више то никада нећу моћи да ти кажем, али знам да знаш - написала је мајка.

БОНУС ВИДЕО - ТРАГИЧНА СИТУАЦИЈА У СИРИЈИ: Наставља се потрага за преживелима у Латакији

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми