ЛЕКАРИ СУ БИЛИ ШОКИРАНИ: Злочин који је згрозио Србију - Брачни пар Петровић био је непрепознатљив од батина, Милутин подлегао повредама

С.БАБОВИЋ

03. 02. 2023. у 19:00

МИЛУТИН (69) и Слађана Петровић (59) из Избенице код Варварина крвнички су претучени у свом селу. Од последица батина Милутин је преминуо у УКЦ Ниш месец и по дана касније.

ЛЕКАРИ СУ БИЛИ ШОКИРАНИ: Злочин који је згрозио Србију - Брачни пар Петровић био је непрепознатљив од батина, Милутин подлегао повредама

Foto:S.Babović

Иживљавање над супружницима који нису једини настрадали од руку касније процеусираних Лазара М.(29)и Саше Ж.(47)из Избеници, згрозило је Србију тог фебруара 2019.године. Петровићи су, као и више њихових комшиј, само пролазили поред сеоске продавнице, не слутећи да ће бити жртве крвавог пира.

Лекари Дома здравља "Др Властимир Годић” у Варварину били су шокирани када је полиција довела од повреда непрепознатљив брачни пар.Како су за “Новости" посведочили медицинари, такве повреде услед пребијања скоро нису видели у пракси. Мушкарцу је цурела крв из уха.

- Посебно је мушкарац био у тешком стању, то је било јасно и ми смо са два санитета, у пратњи два доктора и другог особља били већ у Општој болници у Крушевцу око 17.30, где је обављен пријем на хирургију - испричала је за "Новости“ др Ана Голубовић, која је са др Иреном Игњатовић и колегама збрињавала тешко повређене људе.

Још два мештанина задобила су повреде у истом инциденту коме је претходило пијанчење двојице касније ухапшене браће од тетке са повећим досијеом. Нападнут је био и полицајац који је дошао на интервенцију у село. Ипак,најтеже је прошао Милутин. У УКЦ је Ниш је примљен као животно угрожен, са тешком повредом главе и трбуха.

Лекари су се месец и по дана борили за његов жвиот. Нажалост, тело није издржало.

-Знао сам га од малих ногу, скоро 60 година и ништа лоше за њега није могло да се каже-посведочио је за “Новости” Станомир Аранђеловић,пријатељ покојног Милутина- Био је добар, повучен. Тог дана је само отишао са женом до продавнице, то је све…

Милутин и Слађана нису имали деце. Издржавали су се од услужне сече и транспорта дрва.

БОНУС ВИДЕО - "НОВОСТИ" НА МЕСТУ ЗЛОЧИНА: Син убио мајку на Палилули


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ПИЛОТ ДЕЛИЋ О ПОГИБИЈИ БРАЧНОГ ПАРА: Трагедија приликом полетања, авион скроз изгорео - не памтим кад се слично десило