КАПЕТАН ДРАГАН БРАНИ ЛУКУ: "Србија треба да види правог сина Вука Бојовића"

Новости Онлајн

03. 12. 2022. у 21:14

БОЈОВИЋ је означен као вођа земунског клана и близак шкаљарској криминалној групи, у среду увече дошао је из Шпаније, која га је депортовала у Србију након делимичног одслужења затворске казне.

КАПЕТАН ДРАГАН БРАНИ ЛУКУ: Србија треба да види правог сина Вука Бојовића

Фото: Принтскрин ТВ Пинк/Новости

- Луки Бојовићу треба времена да направи било какав животни план! - рекао је Драган Васиљковић, познати као Капетан Драган, који је иначе, оженио Лукину рођену сестру Марију Бојовић.

Васиљковић је на питање о Луки Бојовићу рекао и ово:

-  Моје мишљење је да тренутно не зна где му је глава - рекао је Капетан Драган након чега је објаснио да је његова судбина била скоро идентична као Лукина, али да је он имао времена да се "одбрани од седме силе" и припреми, док Бојовић "није имао тај луксуз".

Подсетимо, Васиљковић је био више од 13 година у аустралијском, па у хрватском затвору, а изашао је 2020. године у време епидемије короне. Капетан Драган открио је и прву реченицу свог шурака након што је слетео на тло Србије након 10 година проведених у шпанском затвору.

- Лука је данас слободан грађанин, у својој Србији, и треба му дати шансу да сам одлучи куда да усмери свој живот. Као што рече, након што се приземљио: "Причаћемо, има времена." Дајмо му мало простора и времена - казао је Васиљовић.

Ретке посете у затвору

Саговорник је за медије открио да су су услови у шпанском затвору били помало несвакидашњи.

- У тој врсти затвора, посете су врло ретке, а сваки разговор се снима или на посетама прислушкује. Тако да сам сигуран, да Луки треба времена да направи било какав животни план. Током последње деценије, створена је страшна неистинита и прљава слика о Луки, зарад сензације, нечијих ситних личних или политичких интереса, која је резултирала неописивом трагедијом једне легендарне спрске породице - рекао је он.

Васиљковић је додао да Лукин отац Вук Бојовић, који је преминуо 2014. године није имао снаге да се бори.

- Вук Бојовић, мој најбољи пријатељ није имао ту способност, истрајност и спремност да комуницира с медијима и одговори на лажи душмана - рекао је Капетан Драган.

Он се осврнуо и на Луку који је неколико дана у Србији, и додао да се нада да ће Бојовић прекинути и зауставити приче које се годинама спинују о њему:

- Надам се да ће Лука смогнути храбрости и енергије да сваког кога је икада поменуо као некаквог вођу криминалне групе, или саучесника у неделу на територији Србије извести пред суд правде и затражити да то јавно докажу и полижу тај свој испљувак који је нанео толико зла.

Како наводи "Србија треба да види правог сина Вука Бојовића."

- Лука није могао да се брани, и мало је оних који су били спремни да стану у његову одбрану. Лука је данас на прагу шесте деценије свога живота и дошла су друга времена.

 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

НОВИ ЗЕМЉОТРЕС У СРБИЈИ: Епицентар у Доњем Милановцу