КАПЕТАН ДРАГАН СЛАВИО БОЈОВИЋЕВУ СЛОБОДУ: "Прослављали смо целу ноћ"

Новости онлине

01. 12. 2022. у 23:46

Лука Бојовић, означен као вођа новог "земунског клана", стигао је у Србију у среду после 10 година робије у Шпанији. Након полицијске идентификације на аеродрому, отишао је кући да прослави слободу са пријатељима, а на том весељу био је и Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, који је ожењен његовом сестром Маријом.

КАПЕТАН ДРАГАН СЛАВИО БОЈОВИЋЕВУ СЛОБОДУ: Прослављали смо целу ноћ

Фото: Принтскрин ТВ Пинк/Новости

Бојовић је предузео бројне мере опреза, како би се заштитио, јер је свестан да му је исписана мета на челу. Он је у Валенсији одслужио 10 од 18 пресуђених година, због организованог криминала, а на робији је наводно постао близак "шкаљарском клану", који је недавним убиством вође Јовице Вукотића, обезглављен. Истражни органи основано сумњају да је Лука следећи на листи за одстрел, по налогу вође "кавачког клана" Радоја Звицера.

Бојовић је свестан да је доласком у Београд постао лака мета супротстављеном клану, и наводно не планира да се задржи у српској престоници дуже од неколико дана, колико му треба да обиђе своје најмилије, али и гробове убијених чланова породице и пријатеља. Он ће све то урадити под највишим мерама предострожности уз велики број телохранитеља. Поред личног обезбеђења, Лука је одлучио да никако не користи мобилни телефон, па хитне разговоре обавља искључиво преко телефона мајке Анђелке.

- Лука се на авионском лету из Мадрида за Београд, у пратњи полицијских инспектора, крио иза качкета и хируршке маске, коју је скинуо само када је јео чипс. На аеродрому се задржао сат времена због обавезне полицијске идентификације, а онда је брзо отишао са својим адвокатом Боривојем Боровићем.

Бојовићев адвокат изјавио је у среду увече да је његовом брањенику све сређено око личних докумената, која су му истекла док је био на робији, и да је Лука одмах отишао кући.

Бојовић је исте вечери организовао славље у свом дому, како би са најужим кругом пријатеља прославио излазак на слободу, а то је потврдио и његов зет Капетан Драган.

- Славили смо његову слободу целу ноћ, па је морао сутрадан дуго да спава. Вероватно је одмарао и када је устао - кратко је рекао Капетан.

(Република/Српски Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција