ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈУ ЈЕ УБИО ОТАЦ: Након страшног злочина пресудио себи, ово је узрок смрти мале Петре

Новости онлине

05. 10. 2022. у 22:38

ДЕВОЈЧИЦА (2) коју је убио отац Марко Б. (35) у Вршцу па се обесио, преминула је од дављења, односно, гушења водом.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈУ ЈЕ УБИО ОТАЦ: Након страшног злочина пресудио себи, ово је узрок смрти мале Петре

Фото: Ј. Ј. Баљак

- Налази обдукције су готови, дете се удавило - рекао је извор из истраге овог случаја.

Марко је годинама злостављао супругу Сузану што је био разлог да она поднесе захтев за развод брака.

Упркос свему томе Центар за социјални рад јуче је дозволио да отац узме дете код себе и добије старатељство над њим.

Марко је јуче дете удавио у посуди са водом, па се обесио. Пре злочина супрузи Сузани је посало поруку - "убићу дете, па себе".

Према пресуди, у временском периоду од 2017. године и закључно са 29. априлом 2022. услед мешовитног поремећаја личности и анксиозно депресивног поремећаја , дрским и безобзирним понашањем угрозио је спокојство, телесни интегритет и душевно стање своје супруге тако што ју је у дужем временском периоду физички и психички злостављао ограничавајући јој кретање, те недозвољавајући јој да се виђа са ким жели, одређујући јој које књиге сме да чита, недозвољавајући јој да користи било какву врсту друштвених мрежа док је он на послу, желећи да успостави потпуну контролу над њеним животом, те када би се за било шта успротивила ударио би јој шамар за сваку ситницу.

- Те ју је једном приликом у току 2019. године у јуну месецу 2019. године претукао, те јој је претио ножем да хоће да је "закоље" услед конфликта, а везано за неке слике које је њен рођени брат снимао на крштењу, те је такође претиио када би споменула развод да ће је закуцати за ормар, да би је након тога 29. априла 2022. године након расправе око давања кекса детету омаловажавао да је лоша мајка - у пресуди је описан пакао у којем је несрећна жена живела.

Према наводима пресуде, када је дете тог дана заспало без икаквих речи Сузану је ударио у главу више пута, те када је пала на под шутирао је и газио по глави те јој је нанео лаке телесне повреде у виду површинске повреде главе, повреде грудног коша.

- Те га је оштећена када би се одбранила ујела у пределу руке, а након тога истрчала из стана на спрату и побегла у приземље код својих родитеља, да би читав догађај у јутарњим сатима пријавила полицији, при чему је окривљени свестан свог дела и хтео његово извршење - наводи се у пресуди Основног суда у Вршцу.

Трагедија се догодила јуче око 15 часова у Вршцу. Девојчица Петра сутра ће бити сахрањена.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: ДЕСИЛО СЕ ПРЕ 36 ГОДИНА - Храбар потез Милутина због ког је добио награду Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (3)

УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону