ПОВРЕЂЕНИ ЗАТВОРЕНИК ИЗ НИША СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: И даље мистерија шта се десило у купатилу затворске болнице

Новости онлине

04. 10. 2022. у 21:05

ОСУЂЕНИК А. К. (76) који је под неразјашњеним околностима повређен у петак у купатилу затворске болнице у КПЗ Ниш, налази се у тешком општем здравственом стању.

ПОВРЕЂЕНИ ЗАТВОРЕНИК ИЗ НИША СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: И даље мистерија шта се десило у купатилу затворске болнице

Фото: Shutterstock/Илустрација

- Он има повреде опасне по живот, али група лекара прати његово здравствено стање. Пацијент је прикључен на механичку вентилацију. Поред његовог критичног стања лекари и медицинско особље све дају од себе да га спасу од повреда - речено је у УКЦ Ниш

Подсетимо, А. К. је у петак пронађен у купатилу у затвору, а у истрагу су укључени полиција, тужилаштво и Управа за извршење кривичних санкција (УИКС).

- У петак 30. септембра осуђенику А. К. је позлило и пао је у купатилу заводске болнице КПЗ Ниш, где је лечен. Друга осуђена лица су одмах о томе обавестила командира. Заводски лекар је одмах реаговао због природе болести од којих је А. К. лечен и позвао је истог трена Хитну помоћ која га је одвезла у Клинички центар - рекли су из УИКС и додали:

- Након добијених резултата са скенера у понедељак, 3. октобра, где је установљено напрснуће ребара, а с обзиром да је реч о особи која има 76 година, Управа завода је одмах обавестила полицију и тужилаштво о сумњи да је почињено кривично дело. Испитана су сва лица са спрата заводске болнице где је А. К. био смештен, обављен је увид у видео-надзор и у овом тренутку су против двојцие осуђеника поднете дисциплинске пријаве. Управа завода ће увек, као и до сада, блиско сарађивати са полицијом и тужилаштвом на утврђивању свих околности - додали су из УИКС.

Како се незванично сазнаје, повређени затвореник је тешко болестан већ неколико месеци, због чега је и смештен у затворску болницу, а двојица затвореника су, наводно, требала да му помогну да се окупа.

Повређени затвореник налазио се на издржавању петогодишње затворске казне због крађе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: ТИТОВА ВИЛА ОД 50 МИЛИОНА ДОЛАРА - Погледајте како изгледа једна од најстаријих вила у Њујорку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (1)

ХАОС У АВИОНУ: Због прекршаја двоје путника - ИЗБАЦИЛИ све напоље (ВИДЕО)