ЗВИЦЕРОВ АДВОКАТ ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ЛИКВИДАЦИЈИ: "Он је недоступан органима гоњења"

Novosti online

01. 10. 2022. у 12:18

МИСТЕРИЈА приче да је Радоје Звицер, наводни вођа кавачког клана упуцан у Панами није разрешена ни данас јер је његов адвокат Милош Вуксановић навео да једноставно не зна шта се са његовим клијентом збило пошто нису у контакту.

ЗВИЦЕРОВ АДВОКАТ ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ЛИКВИДАЦИЈИ: Он је недоступан органима гоњења

Фото: МУП

Подсетимо, синоћ се проширила вест да је Радоје Звицер пред сарадником Б.М. упуцан у изнајмљеној вили у Панами, а спекулисало се и да ли је само рањен или је преминуо. Црногорски медији навели су да је тамошња полиција обавештена о злочинима који су се одвили у Панами, али да нема потврде да је жртва једног од њих Звицер.

- Немам поуздан податак шта се догодило са мојим клијентом, не могу да кажем ни да је жив, а ни да је мртав. Он је недоступан органима гоњења, а ни ја немам контакт са њим. Шта се догодило и шта је истина знаћемо када се добије званична информација - рекао је адвокат Милош Вуксановић за Курир.

Да подсетимо на Звицера је до сада покушано више атентата. Звицер је изрешетан претпрошле године усред дана док је џогирао у близини свог стана у Кијеву, али га је тада супруга Тамара спасла јер је отворила ватру на нападаче и отерала их.

(Курир)


БОНУС ВИДЕО: Сећање на Павла Вујисића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОСУДА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ КАО ПРЕЧИЦА ЗА ЕУ: Новости откривају шта пише у апликацији Приштине за добијање статуса кандидата