(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПРЕТУЧЕНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ТИКТОКЕРКЕ: Uki Q показала тешке повреде, тврди да је и двомесечна беба жртва насиља

Novosti online

29. 09. 2022. у 08:41

НАША популарна тиктокерка Уна Каблар, познатија као Uki Q, тврди на Инстаграму да су њена сестра и беба од два месеца доживели физичко насиље.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПРЕТУЧЕНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ТИКТОКЕРКЕ: Uki Q показала тешке повреде, тврди да је и двомесечна беба жртва насиља

Фото: Инстаграм/uki_q

Наиме, како тврди, насиље су претрпели од стране сестриног мужа, који је такође наводно "претио да ће јој одузети старатељство над дететом ако се разведе од њега".

- Муж моје сестре је вечерас претукао моју Сару скоро на мртво. Узео јој је главу и ударао њеном главом о плочице, стискао је за врат у покушају да је удави а након тога ударао шакама из све снаге. Притискао бебу стару 2 месеца и правио модрице, уз претње да ће јој одузети старатељство ако се разведе од њега - написала је Уна.

"Блиц" наводи да нема нема података, званичне пријаве и медицинског извештаја са повредном листом да је Сарин муж тукао бебу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Како је даље Уна навела, он је своју супругу и дете одвезао у Војномедицинску академију, а затим побегао.

- Након што ју је вечерас унаказио, довезао ју је на ВМА и побегао док му нису дошли тата и брат јер је татин син. Дошли су смејући нам се пред полицијом уз добацивања са очеве стране како је поносан на свог сина и како ће тек да буде. Након што смо рекли да ћемо све да објавимо јавно, његов татица почео је да прети уз речи како он има лек и за то јер мисли да новцем може све да реши. У најбољем случају биће кажњен само забраном приласка иако је пребио моју сестру вечерас скоро на смрт и још увек не знамо које су јој све последице од његових повреда - написала је Уна и замолила све да поделе њену објаву како би им помогли у борби са породичним насиљем, насиљем над женом и бебом од два месеца:

- Имамо још пуно тога да кажемо али смо тренутно у шоку - додала је она.

Све се наводно издешавало синоћ око 21 час. Униној сестри су, како је навела, снимали врат, грудни кош, главу, плућа, а поднела је и кривичну пријаву полицији. Унина сестра се, како је написала, у једном тренутку и онесвестила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ПУЦЊАВА У НИШУ: Младић рањен у центру града, нападач побегао