КАД НЕМА ДРОГЕ ПРЕТВОРИ СЕ У ЂАВОЛА: Исповест оца младића који је ашовом убио човека - од стида и срамоте не могу да изађем из куће

Novosti online

25. 09. 2022. у 21:49

УГЉЕША М. (52), отац Александра М. (25) из Барича код Пожаревца који је ашовом у суботу увече убио комшију Драгослава С. (62) огласио се и рекао да се уопште не осећа добро и да не сме да изађе из куће.

КАД НЕМА ДРОГЕ ПРЕТВОРИ СЕ У ЂАВОЛА: Исповест оца младића који је ашовом убио човека - од стида и срамоте не могу да изађем из куће

Д.Н.

- Мој је живот загорчан до краја живота. Нисам добро. Не смем да изађем из куће од срамоте и стида јер сам отац убице. Све сам у животу дао за њега, нисам ово заслужио. Мене је и жена оставила због њега, а ћерка је са њом. Мој син је велики проблем. Пре четири дана ме је хватао за гушу и давио ме. Почео сам да губим дах и некако сам успео да се докопам чаше на столу. Њом сам ударио Александра по глави и тек тада ме је пустио. Једва сам повратио ваздух. Још имам масницу и огреботину на глави од тога - говори Угљеша.

Како додаје, када се догодило убиство, скоро цео дан је провео у шуми.

- Секао сам дрва за зиму. Када сам дошао после подне, видео сам њих двојицу како излазе из моје куће и иду ка Драгослављевом имању. Видео сам да су пили. После одређеног времена, дошао је Драгослав и рекао ми да Александар не даје знакове живота. Рекао сам му да ме не занима јер су цео дан пили и да то није мој проблем, али он ме је молио и кумио да кренем са њим - присећа се Угљеша.

Када је стигао код комшије, каже да је видео сина како лежи онесвешћен на комшијиној тераси.

- Звао сам Дом здравља, а у међувремену је он почео да долази себи и да бауља, да се губи, испушта неке крике, да се бацака. Претпоставио сам да је то од мешања лекова и алкохола са наркотицима. Кренуо сам назад кући јер сам знао да долази Хитна. Нисам ни помислио шта се догодило док сам ја отишао. После неких сат времена дошла је патрола полиције по мене и одвели су ме у станицу да дам изјаву. Тада сам сазнао шта се догодило - говори отац.

Хвали Драгослава како му се увек нашао.

- Кад је мени било најгоре, тај човек, Драгослав, долазио је и био уз мене. Пили смо кафу, причали... Био ми је подршка. Ова моја бараба је ишла свуда по белом свету, а никада динар није донео. Њему наиђе неко лудило или недостатак наркотика и тада се претвори у ђавола. Тада нема контролу шта ради - говори он и додаје да његовог сина треба одвести на лечење јер је, како каже, "наркоман". 

Комшије су испричале да је осумњичени младић од раније познат као проблематичан. 

БОНУС ВИДЕО - УЖАС У НИШУ: Сумња се да је муж избо жену, па себе

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

Фудбалска репрезентација Србије играла је против Камеруна у оквиру другог кола Светског првенства у Катару, а утакмица, која је учинила изузетно занимљивом ситуацију на табели групе Г, привукала је и приличну пажњу - у Русији.

29. 11. 2022. у 18:55

Коментари (0)

ПРЕМИНУО ДАВОР ЈАЊИЋ: Преран одлазак глумца кога памтимо из Наташе и Чаруге