НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ГДЕ ЈЕ НОЖ: Полиција још није пронашла оружје којим је убијен Стефан испред ноћног клуба у Нишу

Ј. ЋОСИН

14. 08. 2022. у 11:24

ПОЛИЦИЈА није пронашла нож којим је у ноћи између 12. и 13. августа у једном нишком кафићу у улици 7. јула усмрћен Стефан С. (26) , тешко повређен његов пријатељ Милан Ц. (39) а лакше рањен још један младић.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ГДЕ ЈЕ НОЖ: Полиција још није пронашла оружје којим је убијен Стефан испред ноћног клуба у Нишу

Фото: Ј. Ћ.

Нишка полиција је јуче спровела интензивну претрагу ширег подручја места злочина, јер Филип П. . који је ухапшен због сумње за напад на тројицу момака, тврди да се не сећа где је обацио оружје.

- Ф.П. у начелу није оспоравао чињенице утврђене увиђајем, што није ни могао с обзиром на велики број сведока који су били очевици крвавог обрачуна. Бранио се да је први био нападнут, донекле објаснио след догађаја али је упорно тврдио да не може да се сети шта је урадио са ножем – наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

С обзиром на то да су инспектори нишке криминалистичке полиције врло брзо лишили слободе Ф.П., претпоставља се да се ножа отарасио негде у близини. Из тог разлога, припадници одељења полиције   и један инспектор Одељења криминалистичке полиције јуче су   пажљиво су претражили терасу кафића на којој је дошло до крвавог обрачуна, шири део Улице 7. јула, где се овај угоститељски објекат налази али и суседне Улицу Страхињића Бана и Орловића Павла. Полицајци су загледали испод паркираних возила,  прегледали жардињере и травнате површине али нису успели ништа да пронађу.  Постоји могућност да је оружје бачено у Нишаву која је на педесетак метара од места злочина па се не искључује да ће и то подручје бити претражено.

Како је саопштено из нишког Универзитетског клиничког центра, Стефан је у ову здравствену установу стигао без виталних параметара, услед велике ране на левој страни грудног коша. Милан је задобио такође убодну рану али у јетру због чега је оперисан.

- Облик и величина повреда указује да је употребљен назубљени нож дугачке оштрице, могуће је да се ради о тзв. „Рамбо“ ножу, до којег се врло лако може доћи, јер се продаје за око две и по хиљаде динара на сајтовима за лов и риболов.  Осим што му је сечиво дуго око 25 центиметара, повреде нанесене њиме су јако опасне јер назубљени део кида ткиво што доводи до великог крварења – објашњавају наши извори.

БОНУС ВИДЕО:

Мајка Милана који је повређен у обрачуну у Нишу: Рекли су ми да се не плашим, али ме нису утешили

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге