ДЕТАЉИ ДРАМЕ У КРУШЕВЦУ: Исказ момка коме је дадиља покушала да туђе дете представи као његовог сина

Novosti online

08. 08. 2022. у 18:50

БЕБИСИТЕРКА Ј. Ј. (35) отела је јуче у Крушевцу бебу стару свега 40 дана коју је чувала, а потом отишла у село Мудраковац код свог бившег емотивног партнера Д. С. (40) и рекла му да је то њихово заједничко дете.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У КРУШЕВЦУ: Исказ момка коме је дадиља покушала да туђе дете представи као његовог сина

Фото: С.Б.

Права драма почела је око 11.15 часова када је мајка дечака (37) позвала полицију и пријавила да је дадиља Ј. Ј. коју је ангажовала неколико дана раније нестала са њеним сином и да се не јавља на телефон.

Позив

- Узнемирена К. Б. јуче ујутру назвала је полицијску станицу у Крушевцу и рекла да је дадиља, по претходном договору, одвела дете у шетњу у парк и да се није појавила у договорено време, као и да се не јавља на телефон. Она је навела и да је дадиљу ангажовала пре три дана, а да су се упознале преко Фејсбука - каже извор из истраге и наставља:

- Мајка је била потпуно ван себе, понављала је да не зна где јој је дете и да не може да верује шта се догодило. Објаснила је да је малишан рођен крајем јуна, а да јој је жена којој је тако малу бебу поверила деловала пристојно.

Полиција се дигла на ноге и у рекордно кратком року пронашла дадиљу и бебу и то у насељу Мудраковац, у кући њеног бившег момка.

- Новорођенче је нађено у кући Д. С, који је, заједно са дадиљом након упада полиције одведен на саслушање, а онда је тамо уследио прави шок - прича извор.

Све признала

- Дадиља је наводно изјавила да је она са Д. С. била прво у вези, а потом и у ванбрачној заједници. Објаснила је да је у децембру прошле године доживела спонтани побачај, али да то никоме није испричала. Њих двоје су у вези били до априла ове године, а тада су се растали и њена намера је била да дечака који јој је поверен на чување представи као њиховог сина.

Шокирани Д. С. потврдио је да су се некада забављали, али да није знао да је она изгубила бебу.

- Он је навео да га је Ј. Ј. позвала у петак и рекла да ће у понедељак довести њихово заједничко дете да га упозна. Тако је и урадила, дошла је јуче код њега и бебу представила као њиховог сина - каже извор из истраге.

Пуштена на слободу

- По свему судећи Ј. Ј. је детаљно испланирала отмицу и само је тражила дете које ће показати момку као њихово. Она се, вероватно, јавила мајци дечака на Фејсбуку где је навела да ради као бебиситерка јер је имала бебу одговарајућег узраста. Жена јој је поверила бебу, а она је искористила прилику.

Ј. Ј. је после саслушања у полицији пуштена на слободу, а против ње ће у редовном поступку, по налогу Основног јавног тужилаштва у Крушевцу, бити поднета кривична пријава за одузимање малолетног лица.

Мајка ван себе од среће. дете враћено породици без повреда

Мајка детета, која је и пријавила нестанак детета, према речима извора из истраге, била је видно узнемирена.

- Након што је беба враћена у мајчине руке, жена је била ван себе и није могла да верује да се све добро завршило. Иначе, у кући дадиљиног бившег момка пронађена су и дечија колица у којима је малишан практично отет - навео је извор из истраге.

Према речима саговорника, дете ће бити послато на детаљну лекарску дијагностику.

- Новорођенче је без повреда, али ће се вероватно обавити још неке додатне анализе које би са сигурношћу показале да није повређено ни на који начин - каже саговорник.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО:

Пожар у Гандијевој

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (2)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија