"БИЛА ЈЕ ВЕСЕЛА И ПРИЧАЛА ЈЕ ДА ГА ОЧЕКУЈЕ": Одмотава се клупко језивог злочина у Лесковцу (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

29. 06. 2022. у 22:05

БИЉАНА С. (38) из Великог Трњана код Лесковца се, након што је, како се сумња, убила супруга Ивана и забетонирала га у подруму, три-четири године понашала нормално, као да се ништа није догодило, била је весела и комшијама је говорила како очекује његов повратак, и само је одлагала тренутак када ће се открити стравичан злочин.

БИЛА ЈЕ ВЕСЕЛА И ПРИЧАЛА ЈЕ ДА ГА ОЧЕКУЈЕ: Одмотава се клупко језивог злочина у Лесковцу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Д. М./Shutterstock/Илустрација

Како причају мештани села Велико Трњане, Иван је годинама уназад радио у иностранству, али се последње три, четири године уопште није појављивао кући. За то време на основу Биљаниног понашања се, према тврдњама комшија, није могло претпоставити каква се страхота догодила.

- Последње три године се понашала нормално, била је весела, а она је по природи таква жена била - наводи саговорница "Блица".

Биљана је, како наставља, свима причала да очекује Иванов повратак.

- Говорила је: "Доћи ће за празник, па за следећи празник, па за кћеркино пунолетство" - тврди саговорница и додаје да је било необично што је она самоиницијативно говорила о његовом повратку и што је потенцирала ту тему, чак и када је нико за то није питао.

"И када је не пита нико о томе, она је сама причала да ће он да се врати и кад ће да дође."

Осим тога, само је једна ствар била чудна људима.

- Толико је радио у иностранству, а на кући ништа нису радили, нису улагали, нису је сређивали, то је било мало чудно, али нико није могао да претпостави да је овако нешто у питању - каже комшија.

Пре него што је пронађено њено тело у помоћном објекту поред куће, за Биљаном се трагало четири дана.

- Извршила је самоубиство у помоћној згради, а на основу онога што се до сада зна, претпоставља се да се отровала.

Комшије су рекле да нико није знао да Биљана има љубавника, а наводи се да је он полицији испричао све што је знао. У питању је наводно адвокат Александар Лазаревић, који је за Републику, испричао да је с Биљаном повремено био у вези, али да са злочином нема никакве везе.

Истрага овог случаја је у току и расплет се тек очекује.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УПОЗОРЕЊЕ: Немојте пити кафу ако сте у некој од ОВИХ група