ЛЕШ МУШКАРЦА ЗАЛИВЕН БЕТОНОМ У ПОДРУМУ: Ужас код Лесковца, човека убила супруга са љубавником, злочин откривен после њеног самоубиства!

Novosti online

29. 06. 2022. у 00:36

У ПОДРУМУ куће у којој је јуче пронађено беживотно тело тридесетосмогодишње Б. С. из Великог Трњана, вечерас је по дојави полиције пронађен леш заливен у бетон, потврђено је у ПУ Лесковац.

ЛЕШ МУШКАРЦА ЗАЛИВЕН БЕТОНОМ У ПОДРУМУ: Ужас код Лесковца, човека убила супруга са љубавником, злочин откривен после њеног самоубиства!

Принтскрин

-  Леш јесте пронађен, наложена је обдукција, увиђај је у току и биће настављен сутра - казала је портпарол Полицијске управе Лесковац Марија Соколовић.

Иако у полицији кажу да још не знају о чијем лешу се ради, незванично се сазнаје да је реч о телу супруга ове жене, а сумња се да га је убила она заједно са својим љубавником још пре три године и залила бетоном што је, како наводи наш извор, он вечерас и испричао полицији.

- Она је лагала веома успешно породицу и децу како је он отишао да ради негде у иностранству и да се она чује са њим. Након што се, како се сумња, сама убила, љубавник је отишао у полицију и све признао - наводи извор близак истрази.

Беживотно тело Б. С. пронађено је јуче у помоћној згради у дворишту њене куће, а њен нестанак је пре пар дана пријавила породица.

Такође, наложена је обдукција и њеног тела како би се утврдио узрок смрти.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УПОЗОРЕЊЕ: Немојте пити кафу ако сте у некој од ОВИХ група