ОТАЦ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: "Двојица манијака су ми отела ћерку, целу ноћ је држали везану за дрво"

Новости онлине

21. 05. 2022. у 09:58

М. Ћ, 15-годишњу девојчицу из Банатског Великог села код Кикинде, у петак око 20 часова и 30 минута напала су двојица мушкараца када је после изласка са другарицама кренула кући.

ОТАЦ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: Двојица манијака су ми отела ћерку, целу ноћ је држали везану за дрво

Фото: Фејсбук/Милан Ћеран

Према сведочењу њеног оца Милана, његову ћерку су мушкарци везали за дрво у петак увече, код оближњег гробља, и ту је држали целу ноћ, све до 8 часова ујутру, у суботу.

- Ћерка је отишла у петак касно поподне да се види са другарицама и прошета. Растале су се око пола девет увече и она је пошла према кући. Могу слободно да кажем да је ово био покушај силовања прича узнемирени отац Милан Ћ.

Како даље наводи, двојица манијака су напала девојчицу, скочила на њу, а девојчица је почела да се брани и виче, али је нико није чуо.

- Пришли су јој с леђа и почели да је вуку за косу. Она се у моменту отргла и потрчала према нашој кући, која је у близини месног гробља. Силеџије су је стигле код гробља, поново је напаствовали, цепали јој тренерку, брусхалтер, док је моја ћерка немоћно викала и тражила помоћ. Затим су је везали за дрво и ту је држали до јутрос, око 8 часова, када је ћерка некако успела да побегне и врати се кући дрхтавим гласом прича Милан о преживљеном ћеркином ужасу.

Док су родитељи немоћно тражили помоћ од полиције и грађана на друштвеним мрежама, девојчица је преживљавала ужас и некако успела да се отргне из канџи манијака. Потврђено је да није дошло до силовања, али је ужас о немилом догађају остао као белег, која још дуго неће избледети.

- Ћерка је око 8 часова јутрос улетела у кућу, исцрпљена, хистерична, под великим стресом, уплакана, шта да вам причам - каже отац девојчице, који је тренутно у ПУ Кикинда, где даје изјаву.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)