БИЗАРНО УБИСТВО У НИШУ: Насмрт претукао музиканта јер није хтео више да га забавља

Ј.Ћосин

19. 05. 2022. у 10:46

НИШЛИЈА А. С. (35) ухапшен је због кривичног дела наношење тешких телесних повреда са смртним исходом, јер је сурово претукао шездесетосмогодишњег Ферата Асановића који је од задобијених повреда преминуо.

БИЗАРНО УБИСТВО У НИШУ: Насмрт претукао музиканта јер није хтео више да га забавља

Фото: Д.Алихоџић

Како је потврђено "Новостима", трагедија се догодила 3. маја након што су осумњичени и жртва заједно провели вече у једној нишкој кафани у Рентгеновој улици.

- Ферат који свира хармонику је читаве вечери забављао А. С. Свирао му је и певао, а он му је плаћао наручене песме. Заједно су пили и дружили се да би Ферат у једном тренутку саопштио да је доста и да више не може да пева. Око поноћи су заједно изашли из кафане, када је, како се сумња, бесан што га је Ферат одбио, А. С. брутално претукао несрећног човека. Његово тело око 3.30 сати иза поноћи приметио је један пролазник и обавестио Хитну помоћ. Човек је у бесвесном стању одвезен у нишки Универзитетски клинички центар где је убрзо преминуо – наводе извори саговорници упознати са овим случајем.

Како сазнајемо, Ферат је живео у насељу Сточни трг, али је често боравио у прихватилишту за стара и немоћна лица.

Кривични законик за наношење тешких телесних повреда са смртним исходом прописује казну од две до дванаест година затвора.

БОНУС ВИДЕО: 

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО НА АДА ХУЈИ: Сумња се да је у питању Матеј Периш

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАСНА СЦЕНА У КОВИНУ: Мушкарац се ножем избо насмрт испред Дома здравља