ДОКТОРКИ ЖИВОТ ВИСИ О КОНЦУ: Комшије шокиране поступком Владимира М. из Крагујевца, отац узалуд покушавао да га уразуми

С. Ј. М.

16. 05. 2022. у 20:25

ЛЕКАРИ крагујевачке болнице боре се за живот Милене М. (35), коју је супруг Владимир М. (40) у зору око пола четири ранио у породичној кући у насељу Пивара у граду на Лепеници. Она је у тешком стању након што ју је, како се сумња, супруг упуцао у образ и врат, највероватније док је спавала. Претпоставља се да је метке испалио из пиштоља.

ДОКТОРКИ ЖИВОТ ВИСИ О КОНЦУ: Комшије шокиране поступком Владимира М. из Крагујевца, отац узалуд покушавао да га уразуми

Владимир и Милена / Приватна архива

Владимир је неколико часова био у бекству, а полиција је успела да га лоцира у близини куће. Он је био забарикадиран у једном аутомобилу и одбијао је да се преда. Ипак, после неколико сати преговарања и разговора са припадницима полиције и рођацима, одлучио је да се преда. Припадници МУП тада су га ухапсили и спровели у станицу, одакле ће бити пребачен у Тужилаштво.

Милена је оперисана у крагујевачком Ургентном центру, где је довезена у бесвесном стању. Ране које је задобила су опасне по живот.

У тој породици раније није било пријављивања насиља, а комшије наводe да их је овај злочин све изненадио, јер их познају као мирне људе. Они кажу да је Владимир радио као трговачки путник и живео са родитељима и двоје мале деце, док је његова супруга, иначе докторка, радила у Немачкој. Она је последње три године била лекар у једној болници у Дрездену. Наводно је сада дошла на одмор, да буде са породицом, а иначе је често долазила. Такође, и супруг и деца су неколико пута ишли код ње у Дрезден, а наводно су планирали да се сви преселе у Немачку и чекали су папире за Владимира и децу.

- Комшије смо већ 20 година, њу не познајем добро, али њега знам као веома финог и интелигентног човека. Свако воли да поприча са њим и они важе за баш складну и нормалну породицу - испричао је новинарима један од првих комшија. - Шта се десило, не можемо ни да претпоставимо. Све ово је и за нас шок.

И остале комшије наводе да се претходне вечери у близини чула гласна музика, јер је неко славио рођендан, па кад су се током ноћи чули пуцњи, помислили су да је реч о петардама. За Владимира кажу да је добар човек и није им јасно зашто је то урадио, неки мисле да је узрок свега љубомора.

ОТАЦ ПОКУШАО ДА ГА УРАЗУМИ

НАКОН што је упуцао супругу, Владимир је побегао, али се нешто касније вратио кући, где је отац покушао да га уразуми и да му узме пиштољ. Отац је у једном тренутку помислио да Владимир попушта и да може да му отме пиштољ из руке, али се он отргао и оцу повредио колено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)