БЕЗ ДОЗВОЛЕ 150 НА САТ: Још једна ноћ у којој су дивљали пијани и дрогирани возачи

Novosti online

23. 01. 2022. у 12:47

ПРИПАДНИЦИ саобраћајне полиције у Београду приликом контроле саобраћаја открили су тројицу возача који су управљали возилом под дејством психоактивних супстанци, од којих је један био и под дејством алкохола.

БЕЗ ДОЗВОЛЕ 150 НА САТ: Још једна ноћ у којој су дивљали пијани и дрогирани возачи

Фото: МУП

Полиција је ноћас око 00.50 часова на Палилули зауставила тридесеттрогодишњег возача аутомобила марке „форд фијеста“ који је, како је дрога тестом утврђено, био позитиван на кокаин, док је алкотестирањем установљено да има 1,08 промила алкохола у организму.

Саобраћајна полиција је јутрос око 3.47 часова на ауто-путу Београд-Ниш, на територији Вождовца, зауставила двадесетшестогодишњег возача „мазде“ који је управљао аутомобилом брзином од 147 километара на час, на делу где је саобраћајним знаком ограничење 80. Даљом провером је установљено да нема возачку дозволу ни за једну категорију возила, док је дрога тестом утврђено да је позитиван на канабис.

Такође, синоћ око 21.48 часова полиција је у Миријевском булевару зауставила двадесетдеветогодишњег возача аутомобила „рено лагуна“, а након што је подвргнут дрога тесту, установљено је да је позитиван на ТХЦ-10.

Сви возачи су задржани у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу