ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ЏОНИЋУ: Иза решетака остају и његови синови, као и браћа Милошевић

Ј. Ћ.

17. 12. 2021. у 15:22

ВИШИ суд у Нишу продужио је притвор за још 30 дана Горану Џонићу, његовим синовима Милану и Стефану Џонићу, као и браћи Александру и Костадину Милошевићу, које је првоосумњичени за убиство брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и ћерке Лидије, означио као инспираторе и непосредне извршиоце злочина.

ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ЏОНИЋУ: Иза решетака остају и његови синови, као и браћа Милошевић

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

Ђокићи су нестали 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра у атару села Моравац. Десетак километара даље откривено је и њихово запаљено возило "фолксваген пасат". Након хапшења осумњичених, отпочета је опсежна истрага током које је до сада саслушан чак 21 сведок.

Они су обезбедили алиби синовима Горана Џонића, јер су потврдили да су у време злочина били на послу, један у ватрогасној јединици, а други у Копненој зони безбедности. Ниједан од сведока није довео у везу са убиством ни браћу Милошевић, које не терете ни ДНК трагови нађени на разним вештаченим предметима.

Истрага се наставља 23. децембра када треба да буду саслушана још два сведока, мајка Горана Ђокића Стојанка и Горанов рођак, Иван Џонић, коме је вратио позајмицу од новца за који се сматра да је украо од Ђокића. До сада изведени докази, укључујући и ДНК трагове, терете искључиво Горана Џонића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

У ТУРИСТИЧКОМ ЦЕНТРУ КОЈИ НУДИ СВЕ МОГУЋЕ ОБЛИКЕ РАЗОНОДЕ: Посетите Тунис, дозволите му да вас потпуно освоји