СНИМАК ОБРАЧУНА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Потрага за особом која је пуцала, туча настављена и у болници (ВИДЕО)

Novosti online

30. 11. 2021. у 18:04

ПОРТПАРОЛ полиције за регион Север, поручник Бранислав Радовић рекао је да је истрага полиције поводом синоћње туче и рањавања код кафића "Амнезија" интензивна и да ће се води док се све не расветли. Како је навео, туча се наставила и у болничким ходницима.

СНИМАК ОБРАЧУНА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Потрага за особом која је пуцала, туча настављена и у болници (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб/Принтскрин/Коссев

Како преносе медији, након пуцњаве виђен је младић како храмље, а туча се у два обрачуна касније наставила и испред самог локала. Повређени су брзом интевенцијом, возилом хитне помоћи, превезени у болницу, а убрзо је на лице места стигла и полиција.

Полиција је потврдила за медије да су рањена двојица младића, и то један у пределу бутине, а други у ножни прст. У накнадном саопштењу, Радовић је данас навео да су ватреним оружјем синоћ рањена лица са иницијалима А. С. (28) – рањен у пределу бутине и М. Н. (26) – у ножни прст.

- Обојица су збринута у КБЦ-у Косовска Митровица на одељењу Ортопедије и у стабилном су стању - открио је Радовић и додао да је осим њих, и мушкарац П. Л, такође је због повреде ноге задобијене у тучи, збринут у овој здравственој установи.

Радовић наводи да је туча заправо почела у самом кафићу, а да се потом наставила на улицама града, а касније и у ходницима болнице.

- Због тога је позвано појачање службеника полиције, јер су сва лица која су правила нереде у болници била у алкохолисаном стању. Успели су да то брзо среде, и привели су пет лица, од којих су четири мушкарца и једна девојка - прецизира поручник и додаје да се ради о особама Ј. Н. (22), Л. У. (22), Б. Р. (26) и Б. С. (27), као и девојци А. И. (27).

У даљем току истраге ради се на проналажењу НН лица које је употребило ватрено оружје, као и других учесника у тучи. Како Радовић истиче, лекари су се усмено изјаснили да се ради о тешким телесним повредама, а да ће накнадно и писмено доставити детаљније о каквим се повредама ради.

(Коссев)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)