"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: На пиштољу нађени и ДНК трагови Џонићевих синова

Ј.Ћосин

29. 11. 2021. у 18:44

НА пиштољу, којим су убијени Горан Ђокић, његова супруга Гордана и ћерка Лидија у селу Моравац код Алексинца, а који је у власништву првоосумњиченог за овај злочин Горана Џонића, наводно су нађени ДНК трагови и његових синова, Милана и Стефана, којима је недавно продужен притвор.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: На пиштољу нађени и ДНК трагови Џонићевих синова

Фото: Илустрација/Новости

То, према мишљењу упућених у овај случај, не мора да значи да су они учествовали у злочину, јер им је пиштољ био у кући, али је питање да ли су се на саслушању изјаснили да ли су знали знали за то оружје или не.

Њихов бранилац, адвокат Филип Домазет објашњава да на вештаченом пиштољу јесу трагови Џонића, али да се због блиског сростдва не може утврдити чији су они заправо.

- Када је реч о траговима са пиштоља, ДНК вештачењем је утврђено да се не може искључити допринос биолошког материјала свих Џонића, али и да се због блиског сродства не може разграничити појединачни допринос у остављању трага - каже Домазет.

Како сазнајемо, на вештаченом пиштољу нема биолошких трагова браће Милошевић, Костадина и Александра, којима је такође продужен притвор. Они су у притвору јер их је Горан Џонић означио као саизвршиоце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)